.

.

Малък Приставной масичка на колела и за съхранение на вещите, Малък Приставной масичка за малки помещения, Приставной масичка за диван с рафтове за съхранение на н?

Малък Приставной масичка на колела и за съхранение на вещите, Малък Приставной масичка за малки помещения, Приставной масичка за диван

BGN 3.00

Наличност
На склад

Произведено приставной маса * 1 Монтажен комплект * 1. Ръководство за инсталиране * 1. Многоцелеви : идеален за хол, спалня и кухня.Тайният : устойчив на надраскване, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.Лесна инсталация : Приставной маса е много лесно да се инсталира с помощта на монтиране на комплекта и инструкции. Въртящи се на 360 градуса колела, с предохранительной заключване.Дизайн в индустриален стил прави приставной маса подходяща за вашия модерен дизайн.Метални мрежести долу осигурява надеждна защита на вашите книги.Общият размер : 15,7 "(Ш) x 11,8" (Г) x 24,2" (В). 【???????】- Приставной масичка и разполага с 4 гладки колела със спирачка.Можете да лесно и естествено да го премести в дома. 【???? ???? ?????】- Малко приставной маса има 2 нива (откриващата полк и кошница).Удобен за потребителя дизайн създава достатъчно място за организиране на ежедневните доставки. 【?????? ???%】- Стабилност - това е нещо, което трябва да имате предвид.Нашият страничната масичка е изработена от MDF-дъска и метална рамка.Можете да разчитате на неговата сила на 100% . 【???????? ??????? ??? ??????????】- Няколко етапа на изработката, достатъчно пространство за работа и подробна инструкция ще ви позволи да завърши сглобяването на части, без никакви затруднения. 【????????????】- Благодарение на лекотата на движение, голям капацитет и малък размер.Приставной масичка, можете да поставите в близост до с разтегателен диван или като поставка за таблета, или на принтера, аквариум за лаптоп.Нов луксозен индустриален стил декор повтаря проста, здрава мебели за ранно търговски свят.Този произведено приставной маса ще изглежда страхотно във вашата спалня.

Опции за продукта

Свързани продукти