.

.

Закачалка за дрехи YEVONNIE от едно каучуково дърво, свободно стояща Закачалка за дрехи, Закачалка във формата на дърво с 8, куки, 3 Варианта на височина, за дрехи, шапки, ?

Закачалка за дрехи YEVONNIE от едно каучуково дърво, свободно стояща Закачалка за дрехи, Закачалка във формата на дърво с 8, куки,

BGN 2.33

Наличност
На склад

[Здрава и освежаваща] Изработена от масивно дърво с диаметър 1,5 инча, тази закачалка за дрехи ще продължи дълги годиниОсвен това, белият цвят придава на вашия дом освежаващо оттенък. [3 Варианта на растеж] За деца?Просто инсталирайте 1-2 секции.За възрастни?Инсталиране на всички 3 части.3-клетъчна конструкция на тази застояла закачалки за дрехи позволява ви да изберете нужната ви височина. [Устойчиво треугольное основата] Стабилност - главен приоритет на закачалки за дрехи.Треугольное основа ширина 18,5 инча осигурява солидна основа за тази закачалка, която може да издържи тегло от 33 кг. [Устойчиво треугольное основата] Стабилност - главен приоритет на закачалки за дрехи.Треугольное основа ширина 18,5 инча осигурява солидна основа за тази закачалка, която може да издържи тегло от 33 кг. [Беспроблемная събрание] Не е нужно да се притеснявате за гайках и прецакани.Номерирани детайли и лесни за изпълнение инструкции ще ви помогнат да завършите сглобяването на закачалка във формата на дърво в най-кратки срокове. [Здрава и освежаваща] Изработена от масивно дърво с диаметър 1,5 инча, тази закачалка за дрехи ще продължи дълги години.Освен това, белият цвят придава на вашия дом освежаващо оттенък. [3 Варианта на растеж] За деца?Просто инсталирайте 1-2 секции.За възрастни?Инсталиране на всички 3 части.3-клетъчна конструкция на тази застояла закачалки за дрехи позволява ви да изберете нужната ви височина. [Устойчиво треугольное основата] Стабилност - главен приоритет на закачалки за дрехи.Треугольное основа ширина 18,5 инча осигурява солидна основа за тази закачалка, която може да издържи тегло от 33 кг. [Устойчиво треугольное основата] Стабилност - главен приоритет на закачалки за дрехи.Треугольное основа ширина 18,5 инча осигурява солидна основа за тази закачалка, която може да издържи тегло от 33 кг. [Беспроблемная събрание] Не е нужно да се притеснявате за гайках и прецакани.Номерирани детайли и лесни за изпълнение инструкции ще ви помогнат да завършите сглобяването на закачалка във формата на дърво в най-кратки срокове.

Опции за продукта

Свързани продукти