.

.

Разтегателна врата с желязна рамка и три рафтове Шкаф за баня в ретро стил от МДФ с Триамином (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

Разтегателна врата с желязна рамка и три рафтове Шкаф за баня в ретро стил от МДФ с Триамином (Цвят: A, размер: както е показано на фигурата)

BGN 138.83

Наличност
На склад

Това е вертикален шкаф за баня в семпъл и модерен стилТой е изработен от солиден МДФ и е водоустойчив.С такъв дизайн може да ви помогне да сортирате по-добре вашите продукти.Можете да поставите всички видове тоалетни принадлежности, козметика и друга всячину.Този шкаф за баня може да се използва не само като шкаф за баня, но и като сервант и нощното шкафче.В допълнение към банята, той може да бъде поставен в спалнята и хола, за да обогати вашите нужди в дизайна на дома.Това е вертикален шкаф за баня в семпъл и модерен стил.Той е изработен от солиден МДФ и е водоустойчив.С такъв дизайн може да ви помогне да сортирате по-добре вашите продукти.Можете да поставите всички видове тоалетни принадлежности, козметика и друга всячину.Този шкаф за баня може да се използва не само като шкаф за баня, но и като сервант и нощното шкафче.В допълнение към банята, той може да бъде поставен в спалнята и хола, за да обогати вашите нужди в дизайна на дома.Това е вертикален шкаф за баня в семпъл и модерен стил.Той е изработен от солиден МДФ и е водоустойчив.С такъв дизайн може да ви помогне да сортирате по-добре вашите продукти.Можете да поставите всички видове тоалетни принадлежности, козметика и друга всячину.Този шкаф за баня може да се използва не само като шкаф за баня, но и като сервант и нощното шкафче.В допълнение към банята, той може да бъде поставен в спалнята и хола, за да обогати вашите нужди в дизайна на дома. Цвят : ретро серый3. Размери : (25,20x9,45x67,9) " / (64x24x172,5) см (Д х Ш х В)4. Размер на плъзгаща се врата : (11,46 x 15,98) " / (29,1 40,6 x) см (Д x Ш)5. Тегло : 39,68 паунда / 18 кг комплектът включва.1 x Шкаф за баня 1 x Ръководство за инсталиране (други презентационни материали не са включени) въпроси, които изискват внимание : 1. Моля се допуска грешка в 2-3% от ръчно измерване, и се уверете, че няма нищо против, преди да направите залог. Цвят може да варира в зависимост от езика, моля, обърнете се към самия продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти