.

.

CertBuy 2 БР. Кабели за стол за дивана D-образен Пръстен, Подвижна дръжка за по-стол за дивана, кабел за теглене на колички с кука, дължина на кабела 4,75 инча с S-образен връ?

CertBuy 2 БР. Кабели за стол за дивана D-образен Пръстен, Подвижна дръжка за по-стол за дивана, кабел за теглене на колички с кука, дължина

BGN 0.33

Наличност
На склад

Кабел за подмяна на столове – Сега с помощта на 2 кабели за кресла можете да направите замяна на стола с ръцете си точно сега!Дължина на открито кабел е 4,75 инча от пластмаса щепсела до S-образни края, а общата дължина на кабела е 36,5 инча СТИЛНА Общата дължина е 36,5 инча. D-образен дизайн позволява лесно да се хванат за дръжката на стола, когато раскладываете диван и отсоединяете кабел стол.Лек и здрав, изработен от избрани от алуминиева сплав и е подсилен пластмасов корпус отдолу.Удобен инструмент, който ви позволява самостоятелно ремонт и обслужване на дивана, икономичен избор за спестяване на пари.Технически характеристики : Материал на кабела за количка : алуминиева сплав, D-образен пръстен, материал дръжка : пластмаса, Цвят на кабела за количка : черен, дължина на открито кабел с пружина : 3.7 инча, Дължина на открито кабел (от пластмасови вилици до края на S-образни върха) : 4,75 инча, с обща дължина на кабела : 36,5 инча, на Помещение и включва : 2 x кабел за столове с D-образен пръстен.

Опции за продукта

Свързани продукти