.

.

Количка за бар Hzuaneri - Двуетажно Количка за домашна бар с куки за вино, чаши за вино, Съдове за количка с запирающимися колела, Количката за напитки с рафтове за съхра?

Количка за бар Hzuaneri - Двуетажно Количка за домашна бар с куки за вино, чаши за вино, Съдове за количка с запирающимися колела, Количката

BGN 1.00

Наличност
На склад

Цвят : златенМатериал : стомана и закалено стъкло.Размер на продукта : 15,7 "D x 23,6"W x 35,4"H (40 x 60 x 90 см).Общо тегло : 19 кг (8,6 кг). Максимална статична тежест върху всеки рафт : 66 фунта (30 кг). 1 х количка за ребра. 1 х чанта за аксесоари. 1 х Инструкция за монтаж.На децата не е позволено да се изкачи на продукта или да играят с него.Само за използване в закрити помещения.Гъвкавост на употреба : Тази двуетажно бар количка осигурява достатъчно пространство за съхранение, както и куки под първия рафт могат да се настанят 6-8 чаши за вино.Управляеми колела : Всички 4 валяк въртят на 360 °, можете да плавно преместване на количката, а 2 запирающихся валяк позволяват заключване на количката без случайно изпадане.Стил акцент : Благодарение на блестяща златна рамка и кристално стъкло тази количка ще се превърне в луксозно украшение за вашия дом.Здрава и устойчива : Изработена от твърда метална рамка и високо качествено закалено стъкло, тази бар количка за много по-устойчиви (с капацитет до 66 килограма на всеки ред).Лесен монтаж Благодарение на подробно, но лесни за изпълнение на указанията, като всички необходими инструменти са включени в комплекта, както и на всеки винт има по едно допълнително, което дава възможност за лесно и плавно да го събере.

Опции за продукта

Свързани продукти