.

.

Игралното стол с Ергономичен Офис Стол, Тапицирана Компютърен стол с висока Облегалка и Откидывающимися Подлакътници, Офис Стол от Изкуствена кожа, Въртящо се Кре?

Игралното стол с Ергономичен Офис Стол, Тапицирана Компютърен стол с висока Облегалка и Откидывающимися Подлакътници, Офис Стол от Изкуствена

BGN 56.67

Наличност
На склад

Основана през 2010 г, OLIXIS - това е компания, която се фокусира върху "здраве и комфорт", и нашата философия е да се даде възможност на всеки клиент да работят и да се забавляват със здравето и комфорта.Нашите популярни продукти - офис столове, детски столове, кожени столове, трапезни столове, и т. Благодарение на надеждна система за доставки обхваща Азия, Америка и Европа.Професионален екип от резервни части и помага за незабавно решаване на проблемите на клиентите. ?ЕРГОНОМИЧЕН ИГРАЛНОТО ОФИС СТОЛ : Централната част на облегалката на стола и седалката са пълни с " източнобеломорски район с висока плътност, за да се осигури максимален комфорт на гръбначния стълб и на опашната кост, което позволява да се избегне болката, причинени от продължителна сидением.Твърди лумбална възглавница осигурява удобна подкрепа на долната част на гърба.Конструкция с кольцевым утолщением осигурява удобна поддръжка на раменете и ханша, като помага да поддържате правилното седнало положение в продължение на дълго време. ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ и ВИСОКОТО МАЙСТОРСТВО на ИЗПЪЛНЕНИЕ : не е препълнен, не се свива, не беля, не се чупи.Компютърен стол, изработени от подобрена изкуствена кожа, приятна за кожата, дишаща, лесно моющейся, устойчива на износване и водоустойчив.Игралното стол е снабдено с надеждна регулируема на височина, газов ски лифта и на 5-звезден метална основа, която издържа тегло до 275 килограма.Неговите въртящи се на 360 ° колела работят безпроблемно и няма да навредят на подове или килими, което го прави подходящ за повечето геймъри. ?ОТКИДЫВАЮЩИЕСЯ подлакътници, с мека подплата : Сгъваеми подлакътници покрити с набивкой с дебелина почти 2 инча, за да се осигури максимален комфорт на ръцете и лактите.Откидывающиеся подлакътници и позволяват напълно блъскане кожен офис стол под работен плот, за да увеличите пространството.В този ергономичен стол ще усетите максимален комфорт. ? МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН дизайн : Дизайн на рока под ъгъл 90-120 ° отговаря на различни разпоредби за сядане, а дизайн с регулируема височина е подходящ за всички възрасти, като деца, тийнейджъри и възрастни.

Опции за продукта

Свързани продукти