.

.

Резервни части за метални дръжки столове ttmagic с кабел, Прибиращ се дръжка за по-диван мек седалка, Подходяща за Ашли и на повечето марки мека мебел с мек седалка, Дъл?

Резервни части за метални дръжки столове ttmagic с кабел, Прибиращ се дръжка за по-диван мек седалка, Подходяща за Ашли и на повечето марки

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Универсална детайли за столове】 Универсална писалка за замяна на един стол с дълъг кабел, подходящи за повечето основни марки на мебели и столове, като Ашли, Мързеливо Момче 【Здрава и устойчива】 Метална писалка за отключване на дивана, изработени от алуминиева сплав и много по-здрава от оригиналната пластмасова дръжка.Сверхпрочный кабел ще продължи дълго, кабелна дължина на цевта е от 3 мм до 6 мм 【Мярка открит кабел】 Размер на детайли дръжка на стола е 4-1/2 "x 2-5/ 8". Дължина на открито кабел км / ч за 4,9 инча (критична дължина на кабела, моля, внимателно измерва преди покупката).Общата дължина на кабела е 36,3 инча.Той може да бъде толкова дълъг, колкото предишния си кабел, а излишните кабел просто ще се скрие вътре кожа на дивана. 【Лесна инсталация】 Дори без никакви умения за ръчен труд можете да завършите ремонт прибиращи се дръжки и кабела на нашите места за 10 минути или по-малко, всичко, което ви трябва, е просто крестообразная отвертка и клещи с игольчатым фитил. (Конкретни стъпки за инсталиране, моля, вижте във видеото или на страница с подробно описание на продукт). 【Подобрен дизайн】 Нашите подобрени продукти са изворите на открито кабел, това ще позволи бързо и по-точно преинсталиране на дръжката.Вие ще бъдете по-доволни от дълбоко кресло след ремонт.

Опции за продукта

Свързани продукти