.

.

45 минути и 14-Инчов Рамка на легло на платформата / Лека събрание на Фондацията на матрака / 3000lbs Сверхпрочная Стомана каишка / Без шум / Не се изисква пружина кутия, дв?

45 минути и 14-Инчов Рамка на легло на платформата / Лека събрание на Фондацията на матрака / 3000lbs Сверхпрочная Стомана каишка / Без шум

BGN 52.49

Наличност
На склад

✔ КОНСТРУКЦИЯ : Подсилена опора от стоманени ленти, безпроблемно заварени дизайн, прави цялата рамката по-безопасна Място за съхранение на 11,5 сантиметра под нея. ✔ ЛИПСАТА на ШУМ : ДО стоманена рамка добавена амортизирующая уплътнение за тихи употреба; Подсилена конструкция крака и рамка изключва скърцане на платформата; Пружинен блок не се изисква. ✔ ЛЕСЕН МОНТАЖ : Интегрирана компактен дизайн поръчка за броени минути чрез изграждане на минимални компоненти, без допълнителни инструменти; 2 част на краката на леглото с две дупки всяка за определяне на таблата по всяко време. ✔ Гаранция 5 години : По всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за гаранции за продукти или в центъра за обслужване на клиенти.Ние винаги сме готови да отговорим в рамките на 24 часа.Ще бъдат предоставени безплатни резервни части.

Опции за продукта

Свързани продукти