.

.

Столове за игри Toszn DT550, Геймерское стол за възрастни, Компютърно Игралното стол с Капацитет 330 килограма, Детски столове за тийнейджъри, Игралното Офис стол в гоноч?

Столове за игри Toszn DT550, Геймерское стол за възрастни, Компютърно Игралното стол с Капацитет 330 килограма, Детски столове за тийнейджъри,

BGN 3.00

Наличност
На склад

? Ергономичен игралното стол е с уникален огъване, съответстващ на извивката на гръбначния стълбМатериал : мека пяна, дишаща кожа, еко-пластмаса. ? Облегалка на стола за геймъри се регулира на 90-120 °, сгъваеми подлакътници и възможност за завъртане на 360 градуса. подходящ за компютърни игри, гледане на предавания, работа и почивка. ? Стол за игри с товароподемност до 250 килограма, газ лифт, 3 клас, издръжлив, надежден за дълга употреба. ? Размери на игралното столове за тийнейджъри, височина на облегалката : 19,7 "* 26,4" (Ш × В).Размер на седалката : 19,7 "* 20,1" (Д Х Ш).Регулируема височина на седалката : от 16,1 до 20,1 инча. ? Компютърен офис стол може да бъде установена в рамките на 15 минути и предлага професионални услуги за професионални играчи.Основана през 2012 г., Toszn - това е компания, която се грижи за здравето и комфорта на нашите клиенти.Нашата философия е, че всеки клиент трябва да има възможност да работят и да се забавляват със здравето и комфорта.Изберете своето любимо украса за дома и офиса или за семейството и приятелите си като подарък.Нашите популярните продукти включват офис столове, детски столове, кожени столове и т. Професионален екип следпродажбено обслужване, която може да помогне за решаването на затрудненията на клиентите от първия път.Нашето спортно стол - най-добрият избор за подарък на себе си, любимия човек, семейството или приятелите.Елегантен и модерен дизайн.Това е чудесен подарък за рожден ден, Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, ден на бащата, и много повече!.Игралното стол се върти на 360 градуса, което ви позволява лесно да общуват с други хора и в двете посоки. 5 колелце игра столове позволяват да се движите свободно из офиса или дома.Регулируеми по височина - можете да запазите игралното стол изправено положение по време на игрите, училище или работа.Малко след това сгънете го при гледане на видео или вздремните.Офис стол Racing е с ергономична конструкция, осигуряваща комфортно седене.

Опции за продукта

Свързани продукти