.

.

Масичка за кафе от бял мрамор Wolawu, 2 Нива, Голяма Правоъгълна Страничната масичка с рафтове за съхранение на кафе, Трапезария, Хол, Малка Поставка, Модерен Дизайн, Ме?

Масичка за кафе от бял мрамор Wolawu, 2 Нива, Голяма Правоъгълна Страничната масичка с рафтове за съхранение на кафе, Трапезария, Хол, Малка

BGN 3.00

Наличност
На склад

【МОДА и ЕЛЕГАНТНОСТ 】масичка за кафе изработена от плотове от изкуствена композиране дъски с мраморно покритие и крака от златист метал, показващи естествената красота на журнального масичка със съвременен дизайн и с проста конструкцияКласически бели правоъгълни маси и висококачествени материали могат да бъдат съчетани с всякакъв стил на помещението, просто и стилно. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Размер на този правоъгълен журнального маса е 39,37 х 19,69 х 16,93. Той е идеален като журнального маса, приставного масичка или масичка за коктейли в хола, на терасата, в трапезарията или в градината.Елегантна бяла маса и гладки златисти крачета правят дома ви по-актуална. 【Висококачествен и здрав материал】 Плот на нашия правоъгълен журнального масата е изработена от композитни панели с висока плътност за предотвратяване на драскотини и водоустойчивост.Освен това, крачета журнального масички са изработени от висококачествени трайни, устойчиви на корозия на метален материал, който осигурява висока степен на стабилност и издръжливост. 【Голямо пространство ЗА СЪХРАНЕНИЕ на】Правоъгълна маса за съхранение е с три нива на съхранение и може да бъде оборудван кафе, лампи, рамки за снимки, саксийни растения и декорации.В по-ниските служби, които могат да се поставят книги, чанти, кошници за съхранение, и т. Нашият правоъгълна масичка заема малка площ, но много място за съхранение. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】Проста конструкция нашия журнального маса ви позволява бързо и лесно да се събере необходимите инструменти и инструкции са включени в комплекта.Модерен и стилен дизайн, подходящи за различни стилове на домашен интериор и може добре да се комбинира с всеки дом, добавяйки нотка на елегантност и чувство за стил в стаята си.Класическата форма и висококачествени материали, подходящи за всеки стил на дома.Може да се използва като журнального масичка, маса за хранене или писмено на масата, и можете да го инсталирате във всякаква обстановка, може да бъде поставен в хола, кабинета, офиса, трапезарията или в градината.

Опции за продукта

Свързани продукти