.

.

DULOCK - Стоящ бюро - Преносима компютърна поставка за дома и офиса - Маса с регулируема височина 25,59-49,21 - един двигател един германски изтребител електрически стенд-ба?

DULOCK - Стоящ бюро - Преносима компютърна поставка за дома и офиса - Маса с регулируема височина 25,59-49,21 - един двигател един германски

BGN 3.00

Наличност
На склад

? Ергономична настройка на работното си място - по време на работа гладко переключайтесь от седнало в изправено положение, за да се предотврати мускулни болкиВисочина на нашия тавата може да се регулира от 25,59 "до 49,21". ? Го променят, в зависимост от вашите нужди - Оборудван с електрически мотор и led панел за управление, вие ще можете да регулирате височината на тази маса само с едно докосване.Вие дори можете предварително да запишете 4 настройки на височината!. ? Ежедневното си работно място - Нашата маса за лаптоп, произведен в трайни каркасах от неръждаема стомана, могат да издържат ежедневно носене, не ломаясь и не се поддава.Максималната му товароподемност е 88,18 кг. ? Катите го навсякъде - С помощта на 4 въртящи се колела за лесно можете да прехвърлите този регулируема бюро от спалня офис. 2 колелата запираются, за да не се премества по време на ползване. ? Пълен комплект - нашият мобилен маса се предлага с адаптер USB type C до USB 3.0 OTG, настолна лампа, мини-прахосмукачка, 4-пристанищен USB възел, стойка за чанти, подстаканником група за слушалки, кабелна мениджър и каишка за кабела.Пречат ли ви да работите болки в гърба и шията?Понякога ергономични офис столове просто не е достатъчно, за да се гарантира вашия комфорт.Много часа седене пред компютъра може да окаже отрицателно въздействие върху вашето физическо и психическо здраве, без значение колко е ергономично проектиран си стол.За да се избегне разяждащи болки в гърба и шията, трябва редовно да се изправи и да се простре, за облекчаване на напрежението в мускулите.Инвестирайте в своето здраве и производителност с помощта на дъска, колички за лаптоп DULOCK Standing!Избягвайте болки в гърба, подобряване на концентрацията на вниманието и намалете дългосрочни рискове, свързани с продължително сидением.Нашата маса за лаптоп с електрически люк с електрически люк ще ви помогне да създадете по-балансиран и не е заседнал режим на работа, което позволява автоматично регулиране на височината на бюрото си с 25,59 "до 49,21" в рамките на няколко минути!Благодарение на led панел за управление вие ще можете безпроблемно да превключвате между сидением и стоянием само с едно докосване.

Опции за продукта

Свързани продукти