.

.

Калъфи за плочи Amador Store - Винил вътрешна калъфи 100X за 12-инчови грамофонни плочи - Затваряне на U-образни калъфи за грамофонни плочи, произведени от полипропилен с вис?

Калъфи за плочи Amador Store - Винил вътрешна калъфи 100X за 12-инчови грамофонни плочи - Затваряне на U-образни калъфи за грамофонни

BGN 2.67

Наличност
На склад

✔ Най-високо КАЧЕСТВО : Нашите калъфи за грамофонни плочи, произведени от полипропилен с висока плътностПолипропилен е известен със своята висока якост на огъване, влагостойкостью, химическа устойчивост и удар.Това запазва винил албуми в отлична форма.Винаги актуализирайте своята колекция. ✔АНТИСТАТИЧНОСТЬ : тези вътрешни втулки за грамофонни плочи Amador Store не съдържат киселини и не се развалят с течение на времето.Тази бескислотная хартия неутрализира мигрират киселина, а също така абсорбира влагата за защита на плочи.Използването на бескислотного материал елиминира риска за съхранение на грамофонни плочи. ✔ Идеална за засаждане : това са U-образни вътрешна ръкав за грамофонни плочи 12 " със заоблени ъгли, малко выступом и външни шевове улесняват вмъкване и извличане на плочи.Нашият външен слой ще даде възможност на винилу лесно причини и выниматься.Той е идеален за вашата 12-инчов винил плочи. ✔ ОСНОВНА ЗАЩИТА : вие са работили усилено, за да запази своята виниловую плоча в безопасност, и с нетърпение чакам възможност да го слушате при всеки удобен случай.Сега, като добри колектори, използвайте вътрешни втулки за плочи от магазина Amador, за да си мелодии не поцарапались в рамките на следващите 30-тина години. ✔ УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ : Висококачествен винил калъфи за съхранение в магазина Amador са разработени от колекционерите плочи за такива колекционери, като теб!Обаче, ако това не е това, което търсите, моля свържете се с нас за връщане на парите.Въпросите се задават не ще!.

Опции за продукта

Свързани продукти