.

.

6 Квадратна завъртане на замяна за кресла с възможност за сгъване на облегалката или на мебели - стоманена плоча с шарикоподшипником A3

6 Квадратна завъртане на замяна за кресла с възможност за сгъване на облегалката или на мебели - стоманена плоча с шарикоподшипником

BGN 6.99

Наличност
На склад

[Тежкотоварни квадратен въртяща се маса] Той е изработен от неръждаема стоманена плоча формат А3, а повърхността е боядисана [Сачмен лагер свободно се върти] Обхват на допустимо натоварване е 120-150 кг., Тя е изцяло покрита от здрави стоманени топки, които могат да се върти на 360 градуса. [Лесна инсталация] Въртящо се съединение въртящия се плот засилена нитове, които лесно отвалить и имат дълъг живот.Ако имате някакви въпроси за инсталиране и използване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние навреме ще решим проблема вместо вас. [Широко приложение] е Подходяща за въртящи се маси, места за хранене табуретов, офис столове, продуктова грамофона, продуктова столове, кухненски въртящи се стелажи, стелажи за съхранение на подправки, ъглови шкафове, козметичните рафтове и т. [6-инчов квадратен плейър] Размер : 15,4x15,4x2 см/6,06x6,06x0,78 инча (ДхШхВ) (моля, проверете размера на снимката за определен размер), моля, потвърдете, подходяща за размера на продукта преди покупката.It има качествена, здрава и силна поворотную табела за бар стол за сядане. Отличен за замяна на много табуретках, като например маса за хранене, стол, маса, телевизор, мека мебел и т. Лесна инсталация, завъртане на плоча, завъртане табела за бар стол за сядане, част от бар стол за сядане. Параметри : Материал : стоманена плоча формат А3 Цвят : черен Размер : 15,2 х 2 см/6 х 0,78 (Д х утолщ.) Тегло : 800 грама Опаковката включва : 1 х квадратен въртяща се маса Забележка : 1. [Равномерно усилие] По време на употреба, моля, останете единни усилия изделия в сила повърхност и се избягва едностранни усилия или наклон на настаняване. [Регулируема степента на затягане] При инсталиране можете да чукам малък чук центъра на въртящия се плот, за да регулирате степента на затягане за продукт може да се върти в съответствие с вашите очаквания. [Инструкция за закупуване] този продукт не е подходящ за инсталация в крупногабаритную мебели, като дълбоки кресла, дивани и столове, и т.

Опции за продукта

Material:
A3 Steel Plate
Color:
Black
Size:
15.2 x 2cm/6 x 0.78(L x thick)
Weight:
800g
Pachage include:
1 x Square Turntable:
Note:
1.[Even Force] During use, please keep the force of the product on the force surface uniform, and avoid unilateral force or slanted placement.
2.[Adjustable Tightness] When installing, you can tap the center of the turntable with a small hammer to adjust the tightness so that the product can rotate to meet your expectations.:
3.[Purchase Instructions] This product is not suitable for large furniture such as recliners, sofa chairs, etc. If the force-receiving area of the installation turntable is too large, it will affect the usability of the product.:
4.[Reminder] When handled separately, the rotary joint cannot rotate freely, and it may be difficult to rotate before installation. This is normal to avoid too loose rotation during use.:

Свързани продукти