.

.

YT Living + Кожен стол с електрически люк -Мека Регулируема стол-диван с дебела възглавница на седалката с USB, странични джобове, притежателите на напитки за домашно кин?

YT Living + Кожен стол с електрически люк -Мека Регулируема стол-диван с дебела възглавница на седалката с USB, странични джобове,

BGN 159.60

Наличност
На склад

【КОМФОРТ И дълготрайност】Мека облегалка и поставка за краката ви осигуряват комфортИ ще имате по-удобна поза, когато четете. 【ГЪВКАВОСТ】 Това е дълбоко стол е с изискан външен вид, който е най-добрият избор за всекидневната, театър, салона и бизнес зона. 【ЛЕСНА употреба】 Е регулируема стол, в който само трябва да се облегнете назад, за да се насладите на комфорта. 【5 минути на общото събрание на】 Това ще ви отнеме само 5 минути, като следвате три прости стъпки. 【ПОДХОДЯЩ размер】 Обща дължина : 29,5 "W x 28,7"G x 19,7"В Размер на седалката : 21,3 "W x 20,9 "G x 19,3 "В | Размер на оръжие : 24,0 "В Разстоянието от пода до стените на : 4,7". Седнете и се отпуснете в този стол, обтянутом удобен кожата, както комфорт, предоставена высокоэластичной мека поролоновой възглавница, отпуска.Това е кожен стол с възможност за сгъване на облегалката апартаменти в топли, прости тонове.Шумен дизайн и нагънат линии наистина отговарят на стандарта на лукс, стил и докосване.Дизайн на части количка е кулминацията на този стол.Характеристики : КОМФОРТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ Мека облегалка и поставка за крака с мека подплата осигуряват стабилна подкрепа за гърба и кръста.Това ще ви позволи да се отпуснете, когато ви омръзне.УНИВЕРСАЛЕН Нашия класически дизайн по естествен начин, подходящ за хол, домашно кино салона, клуб, четене, спални.ЛЕСЕН ЗА използване Ръководство за потребителя не се изисква, можете да вземете удобна позиция, облегнат назад, за да се насладите на четене, гледане на филми или дремотой. За 5 минути в събранието Ви отнеме само 5 минути да се насладите на процеса.Съдържание на пакета : 1 XRecliner1 X Инструкция Технически характеристики : Цвят : стомана размери : 29,5 инча x 28,7 инча x 19,7 инча Размер на седалката : 21,3 инча x 20,9 инча x19,3 инча Размер на подлакътник : 24,0 инча Разстояние от пода до стените на : 4,7 нето Тегло : 80 килограма полезен Товар : 300 кг.

Опции за продукта

Свързани продукти