.

.

Стол-чанта за съхранение на меки играчки за деца и Възрастни, Висококачествен Платно Калъф-чанта Без Пълнител, Органайзер за Плюшени Играчки - САМО Калъф (Живовляк)

Стол-чанта за съхранение на меки играчки за деца и Възрастни, Висококачествен Платно Калъф-чанта Без Пълнител, Органайзер за Плюшени Играчки

BGN 0.33

Наличност
На склад

Простота или узорчатый дизайн донесе повече радост, ако украсите стаята си творчество, той ще бъде идеален подарък за вашите деца и ще станем свидетели на всеки прекрасен момент за растеж на бебетоМожете да го напълните с меки играчки, завивки, възглавници, хавлии и много други.Декорирайте спалнята или използвайте за съхранение в игралната зала, дръжте в ред плюшени играчки и добавете нов удобен вариант за сядане под формата на шезлонга, където децата могат да четат, да се отпуснат и да играят.Размер ще достигне 50*35*30 инча след съхранение 250 л боб, което осигурява висока обемът чували за боб, даващи възможност за организиране на плюшени играчки и пряк ред в стаите.Тази чанта за боб с цветни и красиви шарки притежава чар, който привлича интереса на децата. Платно от 100% памук.Пълнител за чанта за боб не е включено в комплекта.Материал : Здрав перепелиный по справедлива цена - Столове-чанти Pretty well стана за меки играчки бяха внимателно изработени от мек, трайни futon платна с двойно повишен шевове.Може да се пере в машина. Препоръчва се за спални, класната стая, игрална стая за почивка, библиотека, кът за сядане и т. Размер : 50 х 35"W x 35"Х Чанта за съхранение на меки играчки обем 200 л побира около 195 малки плюшени играчки или 110 меки играчки среден размер.В нея също така може да постави допълнителни възглавници, одеала, юргани. Също така се препоръчва да се използва фасолевую плънката обем от 200 л. Както се вижда от фигурата, чанта за съхранение трябва да бъде подходящо за всички деца и майки.Определяне : от елементарно до прибиране на реколтата!Позволете на децата да се насладите на плюшени играчки, не ги виждам наоколо.След няколко минути ще имате симпатична детска чанта-бийн в спретнат стая! .Децата берат сами.Както се вижда от фигурата, чанта-ск за съхранение трябва да бъде подходящо за всички деца и майки.Лесен за почистване : Машинно пране на този мека чанта за боб с животни в студена вода в щадящем режим.

Опции за продукта

Свързани продукти