.

.

Приставной масичка Maxtown Муфа масичка в Хола С-образна маса за закуски за мека мебел, мека мебел и легла, Нощни шкафчета за спалня с реалистични дървени модели и издр?

Приставной масичка Maxtown Муфа масичка в Хола С-образна маса за закуски за мека мебел, мека мебел и легла, Нощни шкафчета за

BGN 24.69

Наличност
На склад

[Муфа масичка с-образна форма] Размер на приставного масички С-образна форма е 18,9 за "Д-р х 11 It Ви е удобно да работите от дома.Приставной масичка за дивана е с С-образна форма и може лесно задвигаться под дивана или на леглото. [Избор на материали] Приставной маса изработена от МДФ и здрава квадратна стоманена тръба, максимална товароносимост-до 120 кг. В долната част на широкия страничен масата има 4 регулируеми крака, за да се предотврати надраскване на пода и се поддържа устойчивост на торцевого маса. [Дизайн в ретро стил] Текстура на дървото и лесен стомана дизайн може лесно да се комбинира с вашите мебели в модерен или ретро-стил, добавяйки, чар и красота на вашето домашно декора. [Универсален приставной масичка] Тази масичка може да се използва като маса за закуски, масички за лаптоп, приставного маса, приставного масичка и поставка за телевизор.На най-горния рафт е предвидено място за поставяне на лаптоп, книги, списания, кафе, плодове, дистанционни, телефони, храна или други предмети. [Полезна инструкция] Моля, не мийте обилно количество вода.Почистете масата с кърпа, тя да остане суха и чиста.Моля, сложи масата на мек предмет, преди да инсталирате.Поради ръчно измерване са възможни грешки.Моля, потвърдете, съответства ли размера на нашите продукти на вашите нужди преди да купите.

Опции за продукта

Свързани продукти