.

.

Акрилни Бар колички LIKENOW на колела, Количка за домашен бар и сервиране, Пътуваща Количка за вино и напитки с 2 Нива Хранилище за хол, Кухня, Трапезария, вътрешен, Хоте?

Акрилни Бар колички LIKENOW на колела, Количка за домашен бар и сервиране, Пътуваща Количка за вино и напитки с 2 Нива Хранилище за хол,

BGN 0.33

Наличност
На склад

【МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Тази количка за бар от акрил, месинг, различна стильностью и практичност благодарение на лаконичному дизайн и универсална функционалностТя може лесно да се впише в различни стилове на домашен интериор. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Тази стилна двуетажно сервировочная количка е идеален за съхраняване на вашите напитки и вино, а също така може да се използва като декоративен елемент във вашия дом или хотел. 【КОЛИЧКА ЗА БАР На КОЛЕЛА】Въртящи се колела, колички за бара на 360 ° улесняват нейното движение, а две ролки със спирачки осигуряват стабилност при спиране на сем. 【ЛЕСНА инсталация】 Инсталацията е проста - просто следвайте инструкциите. 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се радваме да помогнем.Златна тапицерия придава на тази количка модерен вид.Акрил, закалено стъкло и златни вложки - всичко това заедно създава модерен вид.Тази бар количка с две рафтове, на които достатъчно място за съхранение на всичко необходимо за бара.Колела-колела улесняват преместване на ръчни колички, и те са на място, когато имате нужда от него.Този продукт е подходящ за различни помещения, включително хол, трапезария, семейна стая, кабинет, библиотека или кабинет.Този продукт лесно се монтира и има малко тегло за удобство за носене.

Опции за продукта

Свързани продукти