.

.

Zanflare закачалка за палто, дърво, закачалка за шапки, държач, 11 куки за якета, поставка за чадър, дърво от недрагоценного метал (бял)

Zanflare закачалка за палто, дърво, закачалка за шапки, държач, 11 куки за якета, поставка за чадър, дърво от недрагоценного метал (бял)

BGN 0.67

Наличност
На склад

В хола : лесно организиране на случайни облекло;В банята : влагат влагоустойчиви и водоустойчиви, маркирайте кът за закачане на дрехи;.В коридора : поприветствуйте своя гръб, след като се върнете у дома.Размери : 16,14x18,90x66,93 инча (41x48x170 см).Тегло : 5,40 паунда (2,45 кг).Тегло на опаковката : 5,71 паунда (2,59 кг).Максимална товароподемност : 55 лири (24,95 кг). [ЗДРАВА и УСТОЙЧИВА] : Нашата метална закачалка за дрехи е проектиран така, че да може лесно да се движат. В долната част на подложки инсталирани 120-градусные крака-на статив, които са надеждно закотвени закачалка дори на чанти и зимни якета. [3-диференцирани куки] : Закачалка за дрехи с 11 куки (3-ярусная) осигурява достатъчно място за съхранение на вашите палта, якета, шалове, шапки и много други. [СПЕСТЕТЕ МЯСТО и ПОДДЪРЖАЙТЕ РЕД] : Върховете на горните куки образуват третия ешелон, който е подходящ за захващане на кепок, шапки или шалове, за да се спести място и да се поддържа ред в стаята. [ЛЕСЕН и БЪРЗ монтаж] : Закачалка за шапки Zanflare лесно се монтира с помощта на шестоъгълник отвертка Phillips Ph2 (включени в комплекта).надяваме се, че ще ви хареса място за съхранение на връхни дрехи / чанти.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от аксесоари. [HIGH-END & FASION] : Бяла закачалка за шапки с матово покритие придава луксозен и стилен външен вид, тя непременно ще красят всеки дом и е подходящ за повечето мебели.

Опции за продукта

Свързани продукти