.

.

Количка за бар OIOG Gold с Поставка за вино и държач на Чаши за вино, 2 Нива Количка за сервиране домашен бар с Рафтове от закалено Стъкло, Модерна Количка за вино за кухн?

Количка за бар OIOG Gold с Поставка за вино и държач на Чаши за вино, 2 Нива Количка за сервиране домашен бар с Рафтове от закалено Стъкло,

BGN 53.33

Наличност
На склад

[Достатъчно място за съхранение на] -Количка gold bar cart има 3 редовете държатели за чаши и 1 винена рафт под горния рафт, вмещающей до 9 чаши и 4 бутилки виноОсвен това, на 2 отворени рафтове достатъчно място за съдовете, плодови чинии, закуски и ведерок за лед. [Количка на колела] -Количка за сервиране с 4 въртящи се колела за количка на 2 колела със спирачки за осигуряване на удобство за ежедневна употреба, както и предпазни огради по рафтовете играят важна роля за избягване на неочакваното падане на предмети. [Здрава конструкция] -Количка за сервиране домашен бар с метална рамка с златисто повърхност и рафтове от закалено стъкло, които са трайни и са предназначени за продължителна употреба.Горната полк побира до 200 кг.Размер : 31,4 "D x 15,7"W x 35,8"H. [Модерен стил] -Количка за вино съчетава метална рамка със златно покритие и изящната стъклен рафт, съчетава добре с повечето предмети за дома интериор и създава елегантен и модерен стил за вашия дом. [Лесна за сглобяване] - Благодарение на по-подробни инструкции, които ще ви помогнат да изпълним сглобяване стъпка по стъпка, вие не зациклитесь на народното събрание.Ако имате някакви въпроси относно тази сервировочной колички, моля, свържете се с нас.Нашият опитен екип за обслужване на клиенти ще направи всичко възможно, за да разреши проблема и да ви отговори в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти