.

.

Holibanna столове за крака под масата за деца Детски стол-стремянка дървена табуретка, под масата табуретка дърво, стъпка стол край леглото на табуретка, столове за въз?

Holibanna столове за крака под масата за деца Детски стол-стремянка дървена табуретка, под масата табуретка дърво, стъпка стол

BGN 3.00

Наличност
На склад

ПОСТАВКА за крака - Тази поставка за крака позволява да се вдигне и да се наклони на краката, стъпалата, коленете и глезените в положение, което намалява натоварването на тялотоСТОЛ за баня - изящна изработка, лесен цвят и стилен външен вид предоставят на неговата популярност.КУХНЕНСКИ СТОЛОВЕ - Когато седите, с правилна стойка с помощта на тази на продукта, вие се повиши общия комфорт и добро самочувствие на вашата врата, гърба, краката.ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА пейки - Правилната поза и сидячее положение са от ключово значение за цялостния комфорт, нашият продукт може да ви помогне да създадете удобна поза.СКАМЕЕЧКА за краката тоалетна - качествен материал премиум-клас и изящна изработка изработка я правят здрава и практична.Осъществяване на списък 1 х Табуретка-стремянка Характеристики -Размер : 39,00 X20,00 X17,00 см. / 15,33 X7,86 X6 столче за приучения към гърне. -Направете всеки ден комфортен начин на живот в офис пространство, създадения от вас самите, и се насладете на детски табуретом touch of life careful step. -Тази табуретка-стремянка има разумен размер, за нас е удобно за носене и съхранение на стол-стремянку за възрастни. -Цвят : Шоколад малка табуретка -Продукт за офис и домашна употреба, практично и полезно.Това също може да ви даде добър опит в използването на дървен стол-стълба за деца. -Когато седите, с правилна стойка с помощта на тази на продукта, вие се повиши общия комфорт на вашата врата, гърба, краката и благосъстояние. Табуретка-стремянка за легла. -Материал : Дървена табуретка за краката -С негова помощ можете да създадете комфортна обстановка, на всяко място, където седите в продължение на дълъг период от време. Табуретка-стремянка за кабинет.Информация за стоки, Произведени табуретка-стремянка е Изработен от висококачествен материал, тя е много сигурен и траен при продължителна употреба.поставка за крака поставка за краката, Отпуснете се в офиса по време на работа или у дома след работния ден.

Опции за продукта

Свързани продукти