.

.

Aoowow Въртящи се на Бар столове Комплект от 2 Регулируеми Продуктова столове с облегалка, Обтянутый кадифе Столче за багажник, Модерен Кухненски Стол с мека тапицери?

Aoowow Въртящи се на Бар столове Комплект от 2 Регулируеми Продуктова столове с облегалка, Обтянутый кадифе Столче за багажник, Модерен Кухненски

BGN 94.93

Наличност
На склад

Височина на гърба на седалката : 13,7 инча Височина на седалката : 25-33 инча.Размер на седалката : 15,7 инча * 18,1 инча. Материал на тапицерията : кадифе.Тип на гърба на седалката : в крилата на облегалката.Ограничение за тегло (препоръчително) : 300 паунда.Налични цветове : черно, сиво, каки, жълт, бежов, син, оранжев, зелен. ✬ ВЪРТЕНЕ на 360 ° : Бар стол с облегалка може плавно завъртане на 360 °.Въртящи се на 360 ° бар столове позволяват удобно да се взема нещата си и да се стимулира удоволствието от места за сядане. ✭КОМПЛЕКТ От 2 РЕГУЛИРУЕМИ ПРОДУКТОВА СТОЛА : Височина кухненски столове-островчета може да се регулира в диапазона от 25 до 33 см.Можете да оптимизирате позицията за сядане, чрез определяне на правилната му височина с оглед на фиксирани поставки за краката. ✮РЕТРО ДИЗАЙН : стил, Вдъхновени от средата на века, тези кухненски столове с облегалка копчета и златисто покритие от пирони, които създават усещане за класика и се вписват перфектно в интериора на стаята.Освен това, регулируема височина бар стол за сядане позволява да се поставят столове под различни кухненски остров и прътове, от височината на стелажи, до височината на бар багажник. ✬УДОБЕН и МОДЕРЕН БАР СТОЛ : Увита с висококачествено кадифе и пълни с " източнобеломорски район с висока плътност, кухненски столове за острова създават комфорт за вас.Благодарение на ергономично на облегалката-крылышку и широк седалката с поролоновой подплата, вие няма да усетите никакъв дискомфорт след продължително заседание. ✬ ЛЕКОТАТА на монтажа : Ръководство на потребителя и инструменти за монтаж са включени в комплекта.Размери на продукта : Височина на седалката : 25 "-33", размер на седалката : 18 "* 16". Максимум капацитет : 300 паунда. Изящни детайли подобряват естетиката на вашето пространство и без много усилия актуализира вашия интериор.Покритие под формата на ноктите очертава формата на кухненски табуретов и придава блясък низкопрофильным, но луксозен остров табуреткам.

Опции за продукта

Свързани продукти