.

.

XIAONAN 24шт 53 мм х 9 мм Пластмаса Бяла Капак за лайсни легла Сменяеми Притежателите на Челни покрива за Закрепване на Дървени Талпи Основа на легла (2,087 инча х 0,354 инча)

XIAONAN 24шт 53 мм х 9 мм Пластмаса Бяла Капак за лайсни легла Сменяеми Притежателите на Челни покрива за Закрепване на Дървени Талпи

BGN 0.33

Наличност
На склад

Удобен заместител : Комплект притежателите на лайсни за легла XIAONAN идва с 24 части бели в края на капаци, всяка с размер 53 х 9 мм (2,08 инча х 0,35 инча)Лесно се заменя с и е идеален за фиксиране на счупени притежателите на ленти.Здрав материал : Нашите държачи лайсни за легла, изработени от висококачествена пластмаса, която е различна здравина и трайност.Това осигурява сигурна и здрава опора, за ленти на леглото. Универсално приложение : Тези пластмасови централните капачки може да се използва за легла от различни размери и модели.Те са подходящи за задържане на ленти легла на място и тяхното предотвратяване на приплъзване.Лесна инсталация : С помощта на притежателите летви за легла XIAONAN можете да лесно да се заменят счупените държачи без никаква професионална помощ.Челни капачки, доставени в опаковки по 24 броя, с което се опростява инсталацията.Достъпно решение : кажете сбогом на скъпи разходите за ремонт!Държачи за ламели XIAONAN - това е достъпно и практично решение за ремонт на повредени притежатели и поддържането на дълголетието на леглото.Спецификация на продукта : Вид : Държач експлоатирани капаци за апликации легла 24шт Застроена площ : Вътрешен размер широчина 53 мм x височина 9 мм (2,08 инча x 0,35 инча).Разстоянието между две барабани е 36 mm (1,41 инча).Подходяща за монтаж на дървени летви с ширина от 52 mm до 53 мм Подходяща за монтаж на дървени летви с дебелина от 7 мм до 9 mm. Тегло : капачки Челни 5 г. Материал : пластмаса Цвят : бял Помещение включва : 24 брой 53 мм Бели сменяеми пластмасови капачки челни лайсни за легла.Тези пластмасови капачки са идеални ремонт и сменяеми елементи за метални легла, кожени легла, дървени легла, дивани, двуетажно легло и т. Забележка : поради различните серии на производство на детайли на продукта може да се различават леко.Моля, са възможни отклонения от 0,5 мм до 1,5 мм, поради ръчно измерване.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купувайте внимателно.

Опции за продукта

Type:
24pcs Bed Slat End Caps Holder :
Actual Size:
Inside dimension width 53mm x height 9mm (2.08in x 0.35in).
The distance between two pins is 36mm(1.41in). :
Suitable to fit sprung wooden slats width between 52mm up to 53mm. :
Suitable to fit wooden slats thickness between 7mm up to 9mm. :
Weight:
End Caps is 5g.
Material:
Plastic
Color:
White
Package includes:
24pcs 53mm White Replacement Bed Slat Plastic End Caps Holders.
These plastic caps are ideal repair and replacement parts for Metal Bed, Leather Bed, Wooden Bed, Day Bed, Bunk Bed etc... :
Note:
Due to different producing batches, product details might be a little different. Please allow differs from 0.5mm to 1.5mm due to manual measurement. If you minding the difference, please buy it carefully.:
  :

Свързани продукти