.

.

XIAONAN 20 броя Сменяеми държачи за пластмасови лайсни 53 mm x 9 mm, челни мъничета + Централни мъничета за закрепване на дървени талпи Основание легла (2,087 инча x 0,354 инча, 10 б?

XIAONAN 20 броя Сменяеми държачи за пластмасови лайсни 53 mm x 9 mm, челни мъничета + Централни мъничета за закрепване на дървени

BGN 1.33

Наличност
На склад

30шт : 10шт централните капачки + 20pcs притежателите на края на капсули 20pcs : 10шт притежателите на централните капачки + 10шт притежателите на края на капсули.Размери капачки (Шхдхв 55х9 мм) : широчина 55 мм х височина 9 мм (вътрешен размер).Подходяща за монтаж на дървени талпи с пружини, с ширина от 54 мм до 55 мм Подходяща за монтаж дървени талпи с дебелина от 8 мм до 9 мм. Характеристика : Модел централните и челни все още мъниче. Качествени пластмасови централни и странични мъничета за задържане на дървени талпи въз основа на легла.Тези пластмасови капачки са идеални за ремонт и подмяна на : метални легла, кожени легла, дървени легла, дивани, двуетажно легло и т. Забележка : -поради различни серии производство на детайли на продукта може да се различават леко.Ако обръщаш внимание на разликата, моля, купувайте внимателно. -Възможни са отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване. -Поради различни дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодарим ви за разбирането.Удобен заместител : В комплекта на притежателите на лайсни за легла XIAONAN включва 20 черни ивици с размер 53 х 9 мм и всяка (2,08 инча х 0,35 инча).Лесно се заменя с и е идеален за фиксиране на счупени притежателите на ленти.Здрав материал : Нашите държачи лайсни за легла, изработени от висококачествена пластмаса, която е различна здравина и трайност.Това осигурява сигурна и здрава опора за ламели на леглото. Универсално приложение : Тези пластмасови капачки за ламели може да се използва за легла от различни размери и модели.Те са подходящи за задържане на шиповете легла на място и тяхното предотвратяване на приплъзване.Лесна инсталация : С помощта на притежателите летви за легла XIAONAN можете да лесно да се заменят счупените държачи без никаква професионална помощ.Челни и централните капачки, доставени в опаковки по 10 парчета, което опростява инсталацията.Достъпно решение : кажете сбогом на скъпи разходите за ремонт!Държачи за ламели XIAONAN - това е достъпно и практично решение за ремонт на повредени притежатели и поддържането на дълголетието на леглото.

Опции за продукта

Свързани продукти