.

.

Awescuti Тесен Приставной масичка с зареждащата станция Селска къща, Тънък Приставной масичка с USB портове и розетки на хранене, Нощно шкафче, с панти капак и кутия за с?

Awescuti Тесен Приставной масичка с зареждащата станция Селска къща, Тънък Приставной масичка с USB портове и розетки на хранене,

BGN 1.33

Наличност
На склад

【Муфа масичка с Зареждащата станция】Вградено зарядно устройство включва в себе си 2 стандартни контакти и 2 USB порта, с помощта на които лесно можете да зареждате телефона, таблет и дори лаптоп Захранващ кабел с дължина 5,9 метра позволява свободно да се движат този приставной масичка.Не е нужно да гледате на страни, той е на една ръка разстояние. благодарение на това диванному маса зарядни устройства и кабели, висящи навън, не мешаются.Практичен диванный масичка с полукруглыми дупки отстрани ще ви помогне да заредите всичко необходимо в обсега на дивана. 【Висококачествен приставной масичка за дивана и е подходящ за малки помещения】 е Изработен от древесностружечной печки и твърд метален скелет, което осигурява отлична стабилност и дълготрайност.Идеален за настаняване на дистанционни управления, лаптопи, телефони, книги до с диван, стол, дълбоко кресло.Също така е подходящ за легла като нощни тумбочек и най-доброто решение за тесни пространства от двете страни на дивана. 【Стил фермерска къща】Селска гледка на черно X-frame се допълва от плота в ретро стил на експлоатирани маси, създавайки една вълнуваща комбинация от стилове.Този очарователен муфа маса ще се превърне в декоративен акцент на вашия дом и същевременно практичен за употреба във всички помещения.Удебелена дървена дъска ще задоволи различни ежедневни нужди по носеща способност. 【Тесен приставной масичка за многократна употреба】 Нашия приставной холна маса с чекмедже и 2 дървени рафтове, които ви осигуряват достатъчно пространство за съхранение.Скрит отделение под мивката ще ви помогне да поставите дистанционно управление, лекарства, игрални контролери и кабели за зарядни устройства за телефони.Двуетажни дървени рафтове, на които можете да поставите телефонни лампи, книги и т. са Отлични за всекидневна, спалня, домашен офис и малки помещения.Напълно изпълнима флип-надолу на горния панел чекмедже го прави по-удобен. 【Беспроблемная монтаж и отлично сервизно обслужване】Цялото необходимо оборудване и инструменти комплект и всички детайли конструкция, лесни за монтаж.

Опции за продукта

Свързани продукти