.

.

PERLESMITH Плаващ стенни полици за AV-монтаж - може да побере до 17,6 кг - Полк за компоненти на DVD, DVR, с повишено закалено стъкло - идеални за DVD плейъри, ТЕЛЕВИЗИОННИ конзоли ?

PERLESMITH Плаващ стенни полици за AV-монтаж - може да побере до 17,6 кг - Полк за компоненти на DVD, DVR, с повишено закалено стъкло - идеални

BGN 2.33

Наличност
На склад

【СЪВМЕСТИМОСТ】 Стенни полк е съвместима с дървени и бетонни стениФункция регулируем плаващи рафтове гарантира, че вашето устройство е настроено на добра надморска височина. 【ТОВАРОПОДЕМНОСТ】 Нашата плаващ шелф побира до колкото 17,6 кг.Тази стенни полк позволява без никакви притеснения да поставите в нея няколко AV компоненти. 【ЛЕСНА инсталация】 Към нашия продукт е приложен лесно за употреба ръководство за експлоатация за бърза и лесна настройка с прилагаемыми фитинги.Задайте рафт за телевизора без никакви проблеми. 【ТРАЙНОСТ】 Нашата стенни рафта, изработен от един голям рафтове от закалено стъкло (13,78 х 11 х 14,76 инча и с дебелина 4 мм), предназначена за портативните DVD/ Blu-Ray плейър, сателитна / кабелна конзоли, конзоли за видеоигри, високоговорители, Hi-Fi и съраунд звук. 【Поддръжка на клиенти от САЩ】 Всичко инсталация обзавеждане е включено в комплекта за това на притежателя на DVD-та.Ние ще се радваме да отговорим на вашите въпроси относно нашата рафт за АУДИО и визуални преди закупуването и инсталирането. 1 * AV-полк и 1 * крепежное обзавеждане.

Опции за продукта

Свързани продукти