.

.

Игралното стол, Офис Стол работен плот Стол Стол от Изкуствена кожа с възможност за сгъване на облегалката Гоночное стол с облегалката за глава Подлакътник Постав?

Игралното стол, Офис Стол работен плот Стол Стол от Изкуствена кожа с възможност за сгъване на облегалката Гоночное стол с облегалката

BGN 46.00

Наличност
На склад

✈Ергономичен дизайн - Офис стол Racing е проектиран с ергономична конструкция, ориентиран към човека, за да се гарантира комфортен за сяданеИ най-важното, се определя за всяко положение, когато откидываетесь назад, под безопасен ъгъл на 90-135 градуса. ✈Удобни седалки - Масажно офис стол оборудвано вибратор с дистанционно управление, лека вибрация да намали умората, причинена от дълги часове на работа. ✈ Лесен монтаж - Игрални стол е много лесно да се съберат, очакваното време за сглобяване около 20-40 минути, офис столът се предлага с всички необходими инструменти. ✈Въртящи се на 360 градуса стол в стил състезания в игралната зала или у дома с това ергономичен компютърен стол с висока облегалка.Обшитое мека изкуствена кожа, която е устойчива като часовников механизъм, така и за водата, нашата стол привлича вниманието и издръжлив. ✈Гаранция - Офис на игралното стол всички детайли са сертифицирани BIFIMA, по-надеждно и трайно, това е работно стол има ограничение за тегло 250 кг.Височината на седалката може да се регулира в диапазона 19,5 "-23,2", както размери на седалката съставляват 21,7"(Ш) * 20,9" (Г). Представяме ви това напълно ново офис стол с висока облегалка състезания тип с уникален външен вид и усещане, за разлика от повечето от офис столове на пазара, с безплатен электромассажем USB, лека вибрация може да се намали умората.А ако не искате да използвате функцията за масаж, може да мине кабел за данни и да я поставите в регламентирана дървена опора.Стол за работния плот има устойчиво пятиточечное основа с газова пружина, което позволява регулиране на височината на най-добре отговаря на нуждите на вашия офис или компютърен масата. Механизъм за наклон от 90 до 135 градуса.Възглавницата на седалката по-голям размер, по-широка облегалка на стола.Игралното офис стол се различава красива щедрост и здрава практичност.Ергономична регулируема облегалка /облегалка /лумбална опора и поставка за крака, облегалка.

Опции за продукта

Свързани продукти