.

.

XPIWHTOW Bestdealing 2 Комплекта Резервни Части за метален стол Здрава Метална Писалка за кресла с възможност за сгъване на облегалката, Разтегателен, Лост за отключване на ?

XPIWHTOW Bestdealing 2 Комплекта Резервни Части за метален стол Здрава Метална Писалка за кресла с възможност за сгъване на облегалката,

BGN 2.67

Наличност
На склад

★ Размер и цвят - Размер на замяна дръжки за количка : 11,2 см * 6,6 см * 3,8 виж Цвят : черен, моля, проверете размера на вашето старата дръжка на стола, преди да го купуват!!!! ★ УНИВЕРСАЛНА - работа на смени дръжка за стол с метална дръжка за дивана е подходящ за повечето откидных на мека мебел и столове, с възможност за сгъване на облегалката, като Ашли, Major и т. Размер на дръжки : 11,2 см * 6,6 см * 3,8 виж ★ ЗДРАВА - по-Голяма дръжка за кресла с възможност за сгъване на облегалката в овалния стил, изработени от здрав метален материал, по-дълъг живот, отколкото да се захващат за стол от пластмаса. ★ Лесен за използване - просто трябва Да се възползват от новата метална дръжка, за да замени старата или счупена дръжката на количка.Дръжката на количка е идеален за подмяна на вторичния пазар.Просто отделете малко пари, за да даде нов вид на разтегателен дръжката на вашия стол за дивана.Висококачествени резервни части за столове Ашли, Major и др Лост за кресла. ★ Че получавате - работа на смени дръжка за дивана от 2 части. Куката от 2 части, като тази на снимката.(В комплекта не е включен кабел за стол).Характеристики : Сгъваема фотьойл разтегателен-мида за дивана, работа на смени метална дръжка, подходящ за повечето откидных на мека мебел и столове.Характеристики : Материал : метал Дължина : 11,2 см Височина : 6,6 см Дълбочина : 3,8 виж.

Опции за продукта

Свързани продукти