.

.

Вертикална Закачалка за дрехи RRG Стенни 16 Инча, Вертикална Метална Закачалка за шапки на стената, Модерна Стенни Закачалка за шапки, Якета, Чанти, Антре Спални (Висо?

Вертикална Закачалка за дрехи RRG Стенни 16 Инча, Вертикална Метална Закачалка за шапки на стената, Модерна Стенни Закачалка за

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Без монтаж, солидна】 H16" (41 см) x W57" (14,5 см) x D2.6" (6,5 cm) Стенен дизайн.Тази заварени стенни закачалка за дрехи с 6 приваренными метални куки, на всяка от които могат да издържат на натоварването над 100 килограма.Не се изисква сглобяване и 15 пъти по-стегната и издръжливи в сравнение с други закачалки за дрехи, изискващи монтаж. 【Спестяване на пространство】 В сравнение с традиционните застояла закачалка за дрехи, тя може да ви спести повече жизнено пространство в дома си чрез пълно използване на пространството на стената.Може да се закача за вашия шапки, якета, ризи, поли, костюми, палта, чанти, раници и така нататък. 【Декоративна закачалка за дрехи 】 Форма на тази модерна закачалка във формата на клони да украсят стаята си.Добавете повече усещания на дизайна на вашия дом. 【Лесна инсталация】 лесно се инсталира.Просто трябва да забие винтове и стенни анкеры в стената, след това затвори стенни закачалка RRG. 【Широко приложение】 Монтиране на дърво RRG може да се побере в антре, коридор, хол, всекидневна, ъгъл, спалня, офис и т. (моля, обърнете внимание на размера на стенните закачалки за дрехи).Размери на вертикалните стенни закачалки за дрехи не включва : .Височина : 16 см (41 см).Ширина : 5,7 инча (14,5 см).

Опции за продукта

Свързани продукти