.

.

2 Бр. Аналогови Капачки за джойстик, Грибовидная Бутон, Капачка за палеца, за PS5 Контролер, Комплект за смяна на капачка за джойстик (Хром, тъмно синьо-черен)

2 Бр. Аналогови Капачки за джойстик, Грибовидная Бутон, Капачка за палеца, за PS5 Контролер, Комплект за смяна на капачка

BGN 7.46

Наличност
На склад

Аналогов Грибовидный Капачка за палеца за контролер PS5 100% чисто нов и високо качество.Шапката на гъбата отново придава на вашата пуговице нов вид.Отлично качество, дълъг живот на употреба.Пратката включва : 2 бр. x аналогови капачки за джойстик. моля, проверете името на продукта в списъка преди да поръчате за всеки случай.Аналогов Грибовидный Капачка за палеца за контролер PS5. 100% чисто нов и високо качество.Шапката на гъбата отново придава на вашата пуговице нов вид.Отлично качество, дълъг живот на употреба.Пратката включва : 2 бр. x аналогови капачки за джойстик. моля, проверете името на продукта в списъка преди да поръчате за всеки случай. Аналогови капачки за джойстик, грибовидная бутон, капачка за палеца, за PS5 контролер, разменени комплект капачки за джойстик.

Опции за продукта

Свързани продукти