.

.

Led безжичен контролер за Playstation 4, съвместим с PS4/Slim/ Pro, с двойна вибрация/6-Осово сензор за движение / Функция на звука / подсветката (черен)

Led безжичен контролер за Playstation 4, съвместим с PS4/Slim/ Pro, с двойна вибрация/6-Осово сензор за движение / Функция на звука / подсветката

BGN 19.99

Наличност
На склад

【Led светлини】 NS32 проектирани с няколко режима на осветление, за да даде своя контролер малко чар 【Играе като професионалист】 Контролер в стила на безжичния контролер с черен led осветление, съвместим с PS4 /Pro/Slim.(Забележка : това е продукти на трети страни; За да се подобри качеството на звука, моля, настройте използване на USB кабела в настройките начин за комуникация). 【Реалистичен сензор за вибрации и движение на 】 Има вградена двойна двигатели за движение, които осигуряват обратна връзка с различна интензивност.Безжичен контролер Black LED Осветление, оборудван с най-новият 6-осово сензор за движение и технология на вибрациите, осигурява фантастично изживяване. 【Нов начин за възпроизвеждане на】 Добавете аудиопорт диаметър 3,5 мм и не се притеснявайте за това, че потревожите други.Там има бутон за споделяне, за да споделите стаята за игри, видео и скриншотами.Освен това, интерактивен тъчпад и вградена светлинна лента може да предложи нов начин на работа с игрите. 【Специален подарък】 Този безжичен Bluetooth контролер, съвместим с Playstation 4, може да стане добър подарък за Коледа, рожден ден на приятел, свети Валентин и Ден за защита на децата, ще зарадва семейството си, приятелите и децата всеки ден. 【Led светлини】 NS32 проектирани с няколко режима на осветление, за да даде своя контролер малко чар. 【Играе като професионалист】 Контролер в стила на безжичния контролер с черен led осветление, съвместим с PS4 /Pro/Slim.(Забележка : това е продукти на трети страни; За да се подобри качеството на звука, моля, настройте използване на USB кабела в настройките начин за комуникация). 【Реалистичен сензор за вибрации и движение на 】 Има вградена двойна двигатели за движение, които осигуряват обратна връзка с различна интензивност.Безжичен контролер Black LED Осветление, оборудван с най-новият 6-осово сензор за движение и технология на вибрациите, осигурява фантастично изживяване. 【Нов начин за възпроизвеждане на】 Добавете аудиопорт диаметър 3,5 мм и не се притеснявайте за това, че потревожите други.

Опции за продукта

Свързани продукти