.

.

Комплект Кожи конзола PS5 и контролер PS5, Стикер-стикер за PS5 със стикер-стикер за PS5 Disk Edition, Комплект ваденки OG (Disk Edition)

Комплект Кожи конзола PS5 и контролер PS5, Стикер-стикер за PS5 със стикер-стикер за PS5 Disk Edition, Комплект ваденки OG

BGN 3.00

Наличност
На склад

ДИСКОВО пространство И ДИГИТАЛНОТО ИЗДАНИЕ : избирайте между конзолата Disk Edition и Digital Edition на различните възможности за оформяне на ваденкиВисококачествен материал : висококачествен винил фолио машинно рязане с тиксо за по-лесно залепване.Защита срещу износване : избягвайте надраскване и прах при ежедневна употреба.Осигурява най-добрата основна защита при добър външен вид. Настройка В 4 етапа : Просто избършете конзолата от прах, махнете самозалепваща хартия, выровняйте край и бавно залепете от едната страна към другата.ПРОСТО ПРЕМАХВАНЕ : Ако решите да махнете люспите, просто бавно премахване на кора от край до пълното отстраняване на остатъците.И двете корици на PS 5 Edition се различават по размер.Моля, проверете своята PS 5 преди да поръчате да сте сигурни, че той е подходящ.Идва с елегантен плик, обеспечивающем най-добрата защита.Избирайте от многото предлагани модели.Защо да използвате обвивка на вашата конзола? ✔ Осигурява най-добрата защита от прах, течности, scuffs и драскотини. ✔ Нашия дизайн излъчва вашата конзола и придава уникален вид. ✔ Винаги да се премахне и да се замени, без да оставя следи.Съдържание на пакета : 1 х обвивка PS 5 2 x обвивка контролери PS 5 Стъпки за инсталиране : ① Избършете PS 5 кърпа, за да отстраните праха. ② Бавно махнете самозалепваща хартия, с ръбове. ③ Выровняйте край на обшивка по посока PS 5. ④ Бавно лепило и използвайте палеца или картичка, за да изтръгне мехурчета въздух.Повторете с помощта на услуги в подкрепа на контролери : Ние сме винаги готови да помогнат.Не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.

Опции за продукта

Свързани продукти