.

.

Калъф за контролера PS5 Skin x2, Защитен калъф Daugee от Плъзгане на силиконовата на кожата за безжичен контролер за Playstation 5 с 8 капачки за улавяне на палеца (бяло и синьо)

Калъф за контролера PS5 Skin x2, Защитен калъф Daugee от Плъзгане на силиконовата на кожата за безжичен контролер за Playstation 5 с 8

BGN 20.52

Наличност
На склад

Бързо точно подрязване за контролер PS5, идеална за засаждане на 360 °, напълно защищающая си красива, безжичен гейм контролер!Погрижете се за своя нов контролер от ежедневни удари, падане, драскотини и натрупвания на мръсотия.Украсете и украсете контролер, придайте му по-модерен и уникален вид. ?【Идеален за контролер PS5】 Дизайн на контролера на Play Station 5, точен отвор осигурява лесен достъп до всички контроли и гнездо на док-станция, не влияе нито на какви функции. ?【Защита на контролера и аналогов стик】 Предпазва контролер и аналогови джойстици от дълго запрашаването и износване, а също така е идеален заместител на счупени капачки джойстик за палеца. ?【Подобри игрите】 Силикон триене подобрява улавяне и производителност, предотвратява приплъзване на пръстите по време на игра, а също и позволява повече да не се притеснявате за потни ръце. ?【Меко и комфортно на допир】 е Изработен от силиконов материал, осигурява на вашето контролера ергономичен меко докосване, отлично усещане за гладкост по време на игрите. ? 【Предпоставка включва】 силиконов защитен калъф за контролера PS5 x2, капачки за улавяне на палеца x8. Моля, обърнете внимание : ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти