.

.

Зарядно устройство за контролер FENGCHUANG PS5, Преносимо зарядно за PS5 с една база-данни, Безжична зарядно устройство, Bluetooth, Съвместима с контролер PS5 (не включва контрол?

Зарядно устройство за контролер FENGCHUANG PS5, Преносимо зарядно за PS5 с една база-данни, Безжична зарядно устройство,

BGN 0.33

Наличност
На склад

Нескользящая конструкция : В долната част на зарядното устройство разполага с нескользящая уплътнението е гумена, която е устойчива и не е лесно да се плъзгаФорма на зарядното устройство е много отговаря на дръжката PS5, и му е много удобно да поставите.Това е чудесен избор за зареждане на PS5.С индикаторна лампа : с интуитивен дизайн на индикатора : червен светодиод означава да зареждаме, син СВЕТОДИОД означава пълна, лесен за употреба.Снабден със зарядно, кабел : Това устройство е оборудвано със зарядно, кабел USB-TYPE-C, който може да се захранва от всеки USB порт на хоста PS5 без да е необходимо закупуване на отделен източник за захранване.Бързо зареждане : Устройството използва схема на регулатора на напрежение на постоянен ток за зареждане, както и за зареждане става по-стабилно и бързо.Единствената зарядно устройство, предназначен за PS5. Висококачествено обслужване : Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас навреме, ние ще ви помогнем да ги реши навреме и в рамките на 24 часа.Спецификации : 1. Пристанището на захранването се намира в долната част на задния панел на устройството, използвайте кабел за зареждане USB-TYPE-C за свързване към хост PS5, включете щепсела USB2.0 до хост PS5, както plug TYPE-C - порт вход за захранване в долната част на задния панел на устройството. След включване на предния панел светва червен индикатор на захранване, който ще изгори и при включване. Поставете дръжката PS5 хоризонтално и под определен ъгъл, в позицията на таксата такса зарядно устройство за зареждане (Забележка : с инсталирането на коляно, първо align кръгла гумена колона за зарядно устройство отвор за слушалки в дръжката, а след това внимателно поставете си. ), когато ръкохватката се зарежда, върху ръкохватката се вижда оранжев индикатор за дишане, а оранжев индикатор дишане на дръжката угасне след пълното зареждане (Забележка : оранжев индикатор на дишането ще се появи само тогава, когато ръкохватката не е свързан към хост, ако дръжката е свързан към конзолата, по време на зареждане се показва само бял дълъг индикатор на дръжката.

Опции за продукта

Свързани продукти