.

.

USB-Поставка за зареждане, за геймпада PS5, Гейм контролер, Докинг станция за зарядното устройство с един Джойстик, Съвместима с мобилни зарядно устройство PowerWall с USB п?

USB-Поставка за зареждане, за геймпада PS5, Гейм контролер, Докинг станция за зарядното устройство с един Джойстик, Съвместима

BGN 1.00

Наличност
На склад

Той е специално разработен за безжичен контролер PS5, необходим аксесоар за джойстикЛесна за управление, дори и начинаещите могат бързо да се научат да го използват, много практичен и полезен.Може да се зарежда от вашия лаптоп / PC/ мобилен хранене/ USB-зарядно устройство/ стена зарядно устройство с USB порт.Когато не играе, просто поставете оборудван контролер на зарядната станция, и той ще започне да се зарежда автоматично.Изработен е от висококачествен материал, който го прави здрав и има дълъг срок на служба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Поставка за зареждане на контролера Материал : ABS Цвят : черен Дължина на кабела : прибл. 80 см / 31,5 инча Тегло : прибл. 81,0 г /2,9 грама Съвместим с wi-fi контролер PS5 Вход : 5 550 ma Изход : 5v и 550 ma Осъществяване Списък : 1 х поставка за зареждане на контролер 1 х USB линия.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Controller Charging Stand
Material:
ABS
Color:
Black
Cable Length:
Approx. 80cm/31.5in
Weight:
Approx. 81.0g/2.9oz
Compatible for PS5 wireless controller:
Input:
5V 550MA
Output:
5V 550MA
Package List:
1 x Controller Charging Stand:
1 x USB Line:

Свързани продукти