.

.

Кабел за свързване на зарядното устройство, Професионален Стабилен USB-порт, Гъвкав кабел, Ремонт на детайл, Точно подмяна на размер за клетъчни телефони (версия S906U ?

Кабел за свързване на зарядното устройство, Професионален Стабилен USB-порт, Гъвкав кабел, Ремонт на детайл, Точно подмяна на размер за

BGN 0.67

Наличност
На склад

Стабилна производителност : Професионално зарядно устройство за зареждане, USB-кабел се инсталира в близост до първоначалното местоположение, осигурява стабилна и надеждна работаЗащитни детайли : Гъвкав кабел на зарядно устройство докинг станцията е тествана преди да изпратите от фабриката и е подходящ за използване с мобилни телефони.Изисквания към инсталацията : Свържете всички кабели, кабели крехки, бъдете внимателни и не натиснете прекалено силно.ЗАМЯНА : Гъвкав кабел USB-порт за зареждане може да се използва за подмяна на повредени, напукани, не-функционалните оригинални части.Модел на употреба : Този гъвкав кабел с USB порт за зареждане подходящ за мобилен телефон Samsung S22 + Plus 5 G с точен размер. Модел на приложение : Този гъвкав кабел с USB порт за зареждане подходящ за телефони Samsung S22 + Plus 5 G точния размер. Замяна : Гъвкав кабел за USB порт за зареждане може да се използва за подмяна на счупени, повредени, пукнати, не-функционалните оригинални части. Изисквания към инсталацията : Свържете всички кабели, кабели крехки, бъдете внимателни и не натиснете прекалено силно. Защитни детайли : Гъвкав кабел на зарядно устройство докинг станцията е тествана преди да изпратите от фабриката и е подходящ за използване с мобилни телефони. Стабилна производителност : Професионален USB-кабел за зареждане, докинг станция, плътно прилепнала към първоначалната настройка, осигурява стабилна и надеждна работа.Параметри : Тип на продукта : Гъвкав кабел с USB порт Материал : печатна платка Функция : да, USB порт за зареждане на Приложими модели : за Samsung S22 + Plus 5 G Как да използвате : Премахване на стари повредени части, задайте нови за използване.Списък на пакета : 1 х Гъвкав кабел с USB порт 1 х Щифт за отстраняване на карта 2 х Нажимная плоча 2 х Нажимная дръжка 3 х Отверка 1 x издънка. 1 х Чистящая хартия 1 х четка за почистване.

Опции за продукта

Item Type:
USB Port Flex Cable
Material:
PCB
Function:
USB Charging Port
Applicable models:
for Samsung S22+ Plus 5G
How to use:
Remove the old damaged parts, install the new ones to use. :
Package List:
1 x USB Port Flex Cable :
1 x Card Removal Pin :
2 x Press Plate :
2 x Press Stick :
3 x Screwdriver :
1 x suction cup. :
1 x Cleaning Paper :
1 x Cleaning Brush :

Свързани продукти