.

.

Зарядно устройство за Геймпада, Стабилен Интелигентен Екологичен Гейм контролер, зарядно устройство ще захранване на База КОРЕМА, за Деца, за Възрастни, за игрови ?

Зарядно устройство за Геймпада, Стабилен Интелигентен Екологичен Гейм контролер, зарядно устройство ще захранване на База КОРЕМА, за

BGN 2.33

Наличност
На склад

Идеален за геймпада PS5, лесен за употребаВходно напрежение / ток : 5 v/2 A, изходно напрежение/ ток : 5/ 750 ma x 2. Интелигентен чип, използван за защита на зареждане, автоматично изключва хранене след пълно зареждане, по време на зареждането светва в червено, а при пълно зареждане -зелен.Устройството има защита от претоварване по протичането на ток с ниско напрежение /пренапрежение и откриване на зареждане, сигурно и безгрижно.Изработен е от висококачествен материал ABS, стабилен и устойчив, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.Поддържа едновременно зареждане на 2 контролери PS5, и може да се използва и като притежател на контролер за съхранение. Използва се висококачествен материал ABS, стабилен и устойчив, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време. Идеален за геймпада PS5, лесен за употреба.Входно напрежение/ток : 5 v/2 A, изходно напрежение/ток : 5/750 ma x 2,3. Поддържа едновременно зареждане на 2 контролери PS5, и може да се използва и като притежател на контролер за съхранение. Смарт-чип, използван за защита на зареждане, автоматично изключва хранене след пълно зареждане, по време на зареждането светва в червено, а при пълно зареждане -зелен. Продуктът има защита от претоварване по протичането на ток с ниско напрежение /пренапрежение и откриване на зареждане, сигурно и безгрижно.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на стоката : Зарядно устройство за геймпада на Модела зарядно устройство : HS-РЅ5002Материал : abs Цвят : черен Интерфейс за въвеждане на : Type-C x 1 Входно напрежение / ток : 5v / 2a Интерфейс при извеждане на : Type-C 2 x Изходно напрежение /ток : 5 / 750 ma x 2 Дължина на захранващия кабел : 1,5 м / 59,1 инча Led индикатор : червен при зареждане, зелено, когато е напълно заредена Приложимо обзавеждане : за геймпада PS5 Осъществяване списък : 1 х зарядно 1 х захранващ кабел 1 х ръководство за потребителя.

Опции за продукта

Свързани продукти