.

.

Защитни облицовки на праговете на автомобила 4 бр. за Mazda 3, Стикер на Праг от Въглеродни влакна за Mazda 3, Тампон На вратата на колата Стикер на Праг за защита от надрас?

Защитни облицовки на праговете на автомобила 4 бр. за Mazda 3, Стикер на Праг от Въглеродни влакна за Mazda 3, Тампон На вратата

BGN 1.00

Наличност
На склад

[Специално за Mazda 3] Тези защитни облицовки на праговете на автомобила са аксесоари, специално разработени за Mazda 3 Като модерен украса на колата, той може да подчертае красотата на тялото и придават на вашия автомобил повече индивидуалност. [Update материал] За разлика от обикновените етикети на прага, ние използваме текстурированную изкуствена кожа от въглеродни влакна за актуализиране на материали.Той е водоустойчив, устойчив на надраскване, е трайна, устойчива на износване и по-твърда винил пластмаса. [Осигурява защита] Освен, че този стикер за защита на прага е красива, тя предпазва праг от надраскване и размазывания оборудвайте и оттегляне, тя също предпазва от износване рамката на вратата, драскотини и стареене, поддържане на боя покритие идеално. [Лекота на инсталиране на] Моля, почистете праг на колата, за да се уверите в липсата на масло и прах, след това повдигна защитната хартия от обратната страна на етикети, най-накрая внимателно залепете и здраво натиснете го, за да не се образували мехурчета въздух. [Лесна за почистване] независимо Дали на прах или мръсотия, леко избършете повърхността с кърпа-четка, и тя веднага ще се превърне в нова.

Опции за продукта

Свързани продукти