.

.

Yzzseven 3D Амулети за дизайн на ноктите, 6 БР., 6 Етажа Амулети от Различни Размери и цветове за нокти - Осмоъгълна Цвете Сърцето от Камелия, Пеперуда от Смола и Метални Мъ?

Yzzseven 3D Амулети за дизайн на ноктите, 6 БР., 6 Етажа Амулети от Различни Размери и цветове за нокти - Осмоъгълна Цвете Сърцето от Камелия,

BGN 24.47

Наличност
На склад

● Опаковка : вие ще получите 6 бр 3 D-ключодържатели за нокти под формата на 6 мрежи, метални мъниста от хайвер и перли, както и 3 молив за подбор. ● 6 стилове и смесени цветове и размери : тези ключодържатели за нокти са 6 от стилове в различни цветове и размери, можете да създадете голям брой стилове бижута за своите нокти.Насладете се на истинско удоволствие от маникюр със собствените си ръце!. ● Широко приложение : подходящ за естествени нокти, така и за върховете на ноктите.Можете да ги използвате за декорация на нокти, телефон, бижута, чанти и други занаяти собствените си ръце. идеален подарък за момичето, на роднини и близки, които обичат маникюр!. ● Трайни и лесни за употреба : можете да ги използвате за декорация на нокти професионалисти или начинаещи в маникюрном салона или у дома.Нанесете лепило, за да залепи ги на всяка повърхност, която ще задържи за дълго!. ● Обслужване на клиенти : ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас.Ние предлагаме 100% връщане на парите, ако вие това не сте доволни. ● Опаковка : вие ще получите 6 бр. 3 D-ключодържатели за нокти под формата на 6 мрежи, метални мъниста от хайвер и перли, както и 3 молив за подбор. ● 6 стилове и смесени цветове и размери : тези ключодържатели за нокти са 6 от стилове в различни цветове и размери, можете да създадете голям брой стилове бижута за своите нокти.Насладете се на истинско удоволствие от маникюр със собствените си ръце!. ● Широко приложение : подходящ за естествени нокти, така и за върховете на ноктите.Можете да ги използвате за декорация на нокти, телефон, бижута, чанти и други занаяти собствените си ръце. идеален подарък за момичето, на роднини и близки, които обичат маникюр!. ● Трайни и лесни за употреба : можете да ги използвате за декорация на нокти професионалисти или начинаещи в маникюрном салона или у дома.Нанесете лепило, за да залепи ги на всяка повърхност, която ще задържи за дълго!. ● Обслужване на клиенти : ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти