.

.

4 бр. Полирани Хромирани Декоративни Огледално Пирони, Медни Пирони За Рекламни Табели, Винт За Закрепване на Мебелен Обков - Цвят (цветът на: 14 мм)

4 бр. Полирани Хромирани Декоративни Огледално Пирони, Медни Пирони За Рекламни Табели, Винт За Закрепване на Мебелен Обков - Цвят

BGN 15.14

Наличност
На склад

Цвят : 14 ммИзработен е от мед, устойчиви на корозия или ръжда.Може значително да оздравее и се украсяват огледала, създаване на по-елегантен външен вид.Широко се използва в огледалата за обратно виждане, чай маси, шкафове-купе или друг стъклен мебели.Изработен е от мед, устойчиви на корозия или ръжда.Може значително да оздравее и се украсяват огледала, създаване на по-елегантен външен вид.Широко се използва в огледалата за обратно виждане, чай маси, шкафове-купе или друг стъклен мебели.Описание : 100% .Изработен е от мед, устойчиви на корозия или ръжда.Може значително да оздравее и се украсяват огледала, създаване на по-елегантен външен вид.Широко се използва в огледалата за обратно виждане, чай маси, шкафове-купе или друг стъклен мебели.Технически характеристики : Материал : мед Цвят : полиран хром, Височина капачки на винт : 5 мм/0,19 Диаметър на капачката на винт : 10 мм/0,39 инча, 14 мм/0,55 инча, 16 мм/0,63 инча, 18 мм/ 0,71 Брой : 4 бр. пакет включва : 4 x декоративни огледално гвозди4 x шурупы4 x има автомивка Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада С вашия адрес. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Времето за пътуване може да се промени, особено в сезона на отпуските. Срок за доставка : 1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни на това с датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не можем да издадем неговите Характеристики на продукта : Материал : мед, консумативи : дървообработване Сертификат : липсва Произход : Китай Височина винтови капачки : 5 мм/0,19 Диаметър на винт на капака : 10 мм/0,39 инча, 14 мм/0,55 инча, 16 мм/0,63 инча, 18 мм/0,71 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти