.

.

CLISPEED Холщовая Чанта За съхранение, Холщовые чанти-тоут, Чанта за Йога, Чанта за Йога, Въже за йога, Помощни Аксесоари, килимче за йога, Чанта за багаж, Чанта за упражн?

CLISPEED Холщовая Чанта За съхранение, Холщовые чанти-тоут, Чанта за Йога, Чанта за Йога, Въже за йога, Помощни Аксесоари,

BGN 12.79

Наличност
На склад

Памук и ленПрашка-переноска за подложка за упражнения - благодарение на дизайна на чанти и калъфи за чайник можете да носите бутилка с вода по време на фитнес залата на хотела.ХОЛЩОВАЯ чанта за СЪХРАНЕНИЕ - вашият килимче за йога, можете да ги поставите в чантата за съхранение за удобство за носене.ХОЛЩОВЫЕ ЧАНТИ-ТОУТ - мобилен телефон и дизайн за съхранение на мобилни телефони и кредитни карти.ЧАНТА-тоут за ЙОГА - Регулируеми презрамки и подсилен достъп с цип за защита на вашето облекло и лични неща в движение.Чанта за съхранение на подложка за йога - Има три джоба, в които можете да поставите хавлиени кърпи, портфейли и други аксесоари за йога.Пратката включва 1 х чанта за съхранение подложка за йога Характеристики -Регулируеми презрамки за прашка и подсилени достъп с цип за защита на вашето облекло и лични вещи по време на спорт. - Мобилен телефон и дизайн за съхранение на мобилни телефони и кредитни карти, чанта за съхранение подложка за йога. - Вашият килимче за йога, можете да ги поставите в чантата за съхранение за удобство за носене. - Размер : 69 x 16 x 16 см чанта за фитнес - Има три джоба, в които можете да поставите хавлиени кърпи, портфейли и други аксесоари за йога. - Материал : памук и лен - Цвят : черен - Благодарение на дизайна на чанти и калъфи за чайник можете да носите бутилка с вода по време на фитнес залата на хотела.Описание на продукта Versa мъкна По този начин, тази чанта за постелки за йога - идеалното решение за организиране на вашия подложка за йога. холщовая чанта за съхранение на Нашата проста, но изключително практични чанта за съхранение на стелки е предназначена за фитнес, тя ви помага да организирате радват на пълноценен живот, прехвърляне на мат и неща у дома, на работа, в училище и в залата.

Опции за продукта

Свързани продукти