.

.

BestFire Набор от Тренировки за нокти от 30 теми, колекция от Керамични тренировки за нокти от 3/32 парчета с Предавателна кутия, Комплект Карбид Тренировки за Отстранява?

BestFire Набор от Тренировки за нокти от 30 теми, колекция от Керамични тренировки за нокти от 3/32 парчета с Предавателна кутия, Комплект

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Качествени материали】 Нашите тренировки за нокти са изработени от стандартни метални материали с максимална точност и фин пясък с дюзаТе имат добра здравина, издръжливост, остри, режещи свойства, устойчивост на топлина и устойчивост на корозия и са идеални инструменти за подстригване или маникюр. 【Набор от тренировки за нокти】 Набор от тренировки за нокти включва 30 керамични тренировки и тренировки от цементированного карбид различни форми и размери, от почистване на кожата преди полиране на ноктите, за да отговори на различните нужди, подходящ за майстори за маникюр или на начинаещите майстори ноктите на услугата. 【Корона 3/32 инча и тегло】 Този набор от тренировки, за акрилни нокти е подходящ за повечето електрически или акумулаторна пилочек за нокти, в които се използва набор от тренировки за нокти 3/32 инча /2,35 mm. Остри дизайн улеснява премахването на мъртвата кожа около ноктите, както и подходящ размер на дръжката предпазва вашите ръце от наранявания при бързо полиране на нокти. 【Лесно почистване】 Нашия набор от тренировки за нокти остри и устойчиви на корозия, така че те проникват лесно в тесни пространства на нокътя.Те са идеални за почистване на дъно или на страничните стени.Глава на четка за нокти могат да бъдат почистени тренировка от прах и да го защитят след всяка употреба.Внимавайте за здравето на своите нокти и нокти на вашите клиенти. 【Широко приложение】 Керамични бормашина за нокти е подходящ за нокти, педикюр, почистване на кожичките на ноктите, полиране на върха на нокътя и отрежете краищата на нокти, премахване на гел и акрил, може да се използва в салон за красота или за лична маникюр или маникюр с ръце в домашни условия. 【Качествени материали】 Нашите тренировки за нокти са изработени от стандартни метални материали с максимална точност и фин пясък с дюза.Те имат добра здравина, издръжливост, остри, режещи свойства, устойчивост на топлина и устойчивост на корозия и са идеални инструменти за подстригване или маникюр. 【Набор от тренировки за нокти】 Набор от тренировки за нокти включва 30 керамични тренировки и тренировки от цементированного карбид различни форми и размери, от почистване на кожата преди полиране на ноктите, за да отговори на различните нужди, подходящ за майстори за маникюр или на начинаещите майстори ноктите на услугата.

Опции за продукта

Свързани продукти