.

.

YUANFLQ Месинг Кука Здрав Лигав Носещ Стенен Врата Кука Кука За Кухня Перфорационный Монтиране на Окачен на Кука, Кука за Верандата Кука Кука За удобно Инсталиране на ?

YUANFLQ Месинг Кука Здрав Лигав Носещ Стенен Врата Кука Кука За Кухня Перфорационный Монтиране на Окачен на Кука, Кука за Верандата

BGN 3.00

Наличност
На склад

►Материал : Кука е изработен от висококачествен месинг, която се отличава със стабилност, надеждност и дълговечностЛесен за инсталиране, не заема твърде много място, спестява място, подходящ за дома, спални, бани, кухни. ►Лесен дизайн : нов дизайн, с опростен дизайн, издръжлив, лесен за употреба, подходящ за повечето видове настаняване.Това може да направите стаята си по-елегантен и прост. ►Достатъчно място : осигурете достатъчно място за цялото семейство.Можете не само да съхранявате дрехите си, но и да даде стаята си модерен външен вид и лесно да се поставят големи и малки предмети. ► Лесен монтаж : стенен монтаж, дизайн без перфорация, липса на щети стени, поради граничните ограничения дружеството не предоставя лепило, трябва да се подготви лепилото. ► Задоволителен услуга : Безплатна и бърза доставка, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас. ►Материал : Кука е изработен от висококачествен месинг, която се отличава със стабилност, надеждност и дълговечност.Лесен за инсталиране, не заема твърде много място, спестява място, подходящ за дома, спални, бани, кухни. ►Лесен дизайн : нов дизайн, с опростен дизайн, издръжлив, лесен за употреба, подходящ за повечето видове настаняване.Това може да направите стаята си по-елегантен и прост. ►Достатъчно място : осигурете достатъчно място за цялото семейство.Можете не само да съхранявате дрехите си, но и да даде стаята си модерен външен вид и лесно да се поставят големи и малки предмети. ► Лесен монтаж : стенен монтаж, дизайн без перфорация, липса на щети стени, поради граничните ограничения дружеството не предоставя лепило, трябва да се подготви лепилото. ► Задоволителен услуга : Безплатна и бърза доставка, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : имаме богат опит в производството на стоки за дома, и в магазина са много видове стенни осветителни тела.

Опции за продукта

Свързани продукти