.

.

DOITOOL 2 бр. Куки на присосках за стените на душа, Куки за душ за баня или кухня, Подвижна Кука на присоске за окачване на кърпи, халат, Гъба (черен)

DOITOOL 2 бр. Куки на присосках за стените на душа, Куки за душ за баня или кухня, Подвижна Кука на присоске за окачване

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Куки на присосках, без да се повреди】-Без пробиване, без винтове, без дупки и без лепило – Подвешивайте чанти, дрехи, хавлии, кухненски инструменти, аксесоари за баня 【весовая капацитет за 11 паунда】-Тези куки на присоске са изработени от висококачествена ABS-материал, на всяка кука на присоске може да има трайност до 11 и здраво се държим след инсталира без никакви проблеми.Сверхпрочный кука лесно да се премахват, без да оставя никакви следи.Издърпайте дръжката, за да го свали, и изплакнете под течаща вода, преди отново да инсталирате.Кука с вендузата могат да бъдат използвани многократно. 【Лесна инсталация】 - няма Никакви винтове, няма сверлений дупки върху стената с помощта на вакуумни смучат куки.Просто натиснете или дръпнете дръжката на лоста, за да заключите или отслаби куки за душата, и тя ще бъде подвижен и многократна употреба за замяна. 【Затопляне уши】- Тъй като нашите куки на присосках не са лепкави, те не се придържат към замърсения и боядисани стени, мокет на покритие и повърхности на тапети.Те могат да работят в блестящи гладки и плоски повърхности, гладки плочки, стъкло, метал, и така нататък. 【Куки на присосках, без да се повреди】-Без пробиване, без винтове, без дупки и без лепило – Подвешивайте чанти, дрехи, хавлии, кухненски инструменти, аксесоари за баня. 【весовая капацитет за 11 паунда】-Тези куки на присоске са изработени от висококачествена ABS-материал, на всяка кука на присоске може да има трайност до 11 и здраво се държим след инсталира без никакви проблеми.Сверхпрочный кука лесно да се премахват, без да оставя никакви следи.Издърпайте дръжката, за да го свали, и изплакнете под течаща вода, преди отново да инсталирате.Кука с вендузата могат да бъдат използвани многократно. 【Лесна инсталация】 - няма Никакви винтове, няма сверлений дупки върху стената с помощта на вакуумни смучат куки.Просто натиснете или дръпнете дръжката на лоста, за да заключите или отслаби куки за душата, и тя ще бъде подвижен и многократна употреба за замяна.

Опции за продукта

Свързани продукти