.

.

Однотонная преходна лента за секс Funmaypoon Пороговые Преходи За килими и кант пол от PVC, подходяща за височината на прага на по-малко от 10 мм (6,56 фута) (взривен)

Однотонная преходна лента за секс Funmaypoon Пороговые Преходи За килими и кант пол от PVC, подходяща за височината на прага на по-малко

BGN 1.33

Наличност
На склад

?【СТИЛ】 предлага се в три едноцветни цветове : черно, сиво и масичка с висококачествени самоклеящимися ленти от PVC, трайни и износостойкими, лесно се пере ?【РАЗМЕР】 Бъдат дължина 6,56 фута и 20 фута.Размер на декоративни ивици на килима е 35 мм и 12 мм дебелина. ?【ПРИЛАГАНЕТО на】 Подходящ за перекладки и оформяне на плочки, подови настилки, мокети, на височина по-малко от 10 mm. ?【ЗДРАВА самозалепваща конструкция】 Идва със силна двустранна лента, която лесно отклеить. ?【ЛЕСНА инсталация】 Свободно режат колкото е необходимо, използвайте след 24 часа адхезия, плавен преход, килим вече не се колебае. ?【СТИЛ】 предлага се в три едноцветни цветове : черно, сиво и масичка с висококачествени самоклеящимися ленти от PVC, трайни и износостойкими, лесно се пере. ?【РАЗМЕР】 Бъдат дължина 6,56 фута и 20 фута.Размер на декоративни ивици на килима е 35 мм и 12 мм дебелина. ?【ПРИЛАГАНЕТО на】 Подходящ за перекладки и оформяне на плочки, подови настилки, мокети, на височина по-малко от 10 mm. ?【ЗДРАВА самозалепваща конструкция】 Идва със силна двустранна лента, която лесно отклеить. ?【ЛЕСНА инсталация】 Свободно режат колкото е необходимо, използвайте след 24 часа адхезия, плавен преход, килим вече не се колебае.Однотонная преходна лента за секс Funmaypoon Пороговые преходи За килими и кант пол от PVC, подходяща за височината на прага на по-малко от 10 mm.

Опции за продукта

Свързани продукти