.

.

Куки SOCONT върху Стъклената Врата на Душ, 2 опаковки от Неръждаема Стомана 304, Бескаркасная Закачалка за Баня Без Пробиване, Без Перфорация, за Халат, хавлиени Кърпи, С?

Куки SOCONT върху Стъклената Врата на Душ, 2 опаковки от Неръждаема Стомана 304, Бескаркасная Закачалка за Баня Без Пробиване,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Име : Двустранна Куки за душ вратиРазмер : 4,53x1,77 инча.Профил мъничета : Врати планина.Материал : Неръждаема стомана 304. Пакетът включва : Куки за душ врати x 2/4/6. 【Бърз монтаж】 Куки Socont, зададени за една секунда без пробиване или лепило, подходящи за врати без стъклени врати с дебелина по-малко 15/32 инча (12 мм). 【Трайна и стабилна】 е Изработена от неръждаема стомана 304, не е лесно ръждясва. 【Прекрасна повърхност】 е Изработена по метода на точната полиране и осигурява усещане за гладкост. 【Защитете стъкло】 Както на горната, така и долната част на куката са изработени от гума за надеждна защита на стъкло. 【Универсален】 Подходящ за закачане на дрехи, халат, хавлии, скрепер, гъба и самобръсначка. 【Бърз монтаж】 Куки Socont, зададени за една секунда без пробиване или лепило, подходящи за врати без стъклени врати с дебелина по-малко 15/32 инча (12 мм). 【Трайна и стабилна】 е Изработена от неръждаема стомана 304, не е лесно ръждясва. 【Прекрасна повърхност】 е Изработена по метода на точната полиране и осигурява усещане за гладкост. 【Защитете стъкло】 Както на горната, така и долната част на куката са изработени от гума за надеждна защита на стъкло. 【Универсален】 Подходящ за закачане на дрехи, халат, хавлии, скрепер, гъба и самобръсначка.

Опции за продукта

Свързани продукти