.

.

10 бр. табела за ремонт на панти за тоалетна, комплект скоби за закрепване на панти от неръждаема стомана с крепежным винт за мебели и врати на кухненски шкаф, предпа?

10 бр. табела за ремонт на панти за тоалетна, комплект скоби за закрепване на панти от неръждаема стомана с крепежным винт

BGN 19.89

Наличност
На склад

Решете проблема настройка на шарнираПокриват първоначално увредената зона, за да изглежда красиво.Идеалното решение за ремонт на всички ваши врати, кухни, шкафове и така нататък. 【Висококачествени материали от неръждаема стомана】 Табела за ремонт на пантите са изработени от висококачествена матирана неръждаема стомана, защитен от ръжда, красива и здрава.Закрепете устройство табела линия и панела на вратата на гардероба заедно, а след това трансформиране на първоначално заловени точка на напрежение в повърхността на напрежение, за да я направи по-здрава, и затворете оригиналната повреден детайл, за да му придават красив вид. 【Ефективно решение】 кухненски шкаф изложени на влага, често се включва и изключва, или качеството на материала е ниска, което води до по-сериозни проблеми, като несигурно закрепване на пантите, го отваливание, невъзможността за инсталиране и така нататък.Нашата опорната плоча на панти може да е добре за решаване на тези проблеми, и не е необходимо да сменяте вратата на гардероба. 【Бърза и лесна инсталация】 Този комплект табели за ремонт на панти са много лесни за инсталиране, отвертка и винтове, които са включени в комплекта, дори не е необходимо да се готви допълнителни инструменти, за да завършите инсталацията отнема само няколко минути. 【Широко приложение】 Скоби за ремонт на пантите широко се използват за закрепване на различни видове мебели, подходящи за закрепване на шкафове, дървени легла, рафтове, дървени маси, столове и т. 【Списък на пакетите】 Табела за ремонт на пантите на гардероба съдържа 10 възстановявания, 80 винтове, 1 отвертка, няма нужда да се подготвят други средства, може да се използва веднага. 【Висококачествени материали от неръждаема стомана】 Табела за ремонт на пантите са изработени от висококачествена матирана неръждаема стомана, защитен от ръжда, красива и здрава.Закрепете устройство табела линия и панела на вратата на гардероба заедно, а след това трансформиране на първоначално заловени точка на напрежение в повърхността на напрежение, за да я направи по-здрава, и затворете оригиналната повреден детайл, за да му придават красив вид.

Опции за продукта

Свързани продукти