.

.

DOITOOL Home Decor Начало Декор бр Ъглов Протектор Ъглови Щитове Гардероб, Ъглови Триъгълни Щитове Ъглови Прозрачни Защитни елементи за Ъглови Шкафове Ретро Декор Ретро Д?

DOITOOL Home Decor Начало Декор бр Ъглов Протектор Ъглови Щитове Гардероб, Ъглови Триъгълни Щитове Ъглови Прозрачни Защитни елементи

BGN 6.85

Наличност
На склад

Треугольное ъглово ограда - са произведени от екологично чисти, безопасни и трайни материали с дълъг срок на службаМебелен ъглов панел - малък и удобен, да не отнеме твърде много място за съхранение.Защита на мебелни ъгли - идеален за ъглите на масата, чекмеджета, ъгли на стени, шкафове и гардеробных.Защита мебели - Предотвратява попадането в мъртво ъгъла и решава проблема, заключающуюся в това, че мъртъв ъгъл не може да бъде изтрит.Ъглов броня за кабинета - също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Треугольное ъглово ограда - са произведени от екологично чисти, безопасни и трайни материали с дълъг срок на служба.Мебелен ъглов панел - малък и удобен, да не отнеме твърде много място за съхранение.Защита на мебелни ъгли - идеален за ъглите на масата, чекмеджета, ъгли на стени, шкафове и гардеробных.Защита мебели - Предотвратява попадането в мъртво ъгъла и решава проблема, заключающуюся в това, че мъртъв ъгъл не може да бъде изтрит.Ъглов броня за кабинета - също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса.Комплекта включва 600 x противоугловых ръбове Характеристики - направен е от екологично чист материал, сигурно е здрава и с дълъг срок на служба. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, им е много хареса. - Материал : PVC. - Размер : Приблизително. - Цвят : Прозрачен. - Предпазва от попадането в мъртво ъгъла и решава проблема, поради която мъртъв ъгъл не може да бъде изтрит. - това може да доведе до появата на мебели и подобряване на качеството. - Триъгълен дизайн, лесен за използване, позволява да съдържат дома си в чистотата, което ви дава добро настроение.Информация за продукта е Изработен от висококачествен материал, кът е здрава и безопасна.Лесно протирается и измити. идеален за защита от ъглите на мебелите.Прозрачен PVC материал, да се чувстват комфортно и да не нараните ръцете си.Той е прозрачен цвят, невидимост не се отразява на външния вид.

Опции за продукта

Свързани продукти