.

.

Заключване на хладилник, Заключване на Хладилник за деца С парола, Безопасен за деца Цифров Катинар на Хладилника Без ключ, Защитени от деца, Ключовете не са необхо?

Заключване на хладилник, Заключване на Хладилник за деца С парола, Безопасен за деца Цифров Катинар на Хладилника Без ключ, Защитени от деца,

BGN 2.00

Наличност
На склад

ЗАКЛЮЧВАНЕ на ШКАФ без ключ - вече няма нужда да се притеснявате за загуба на катинар на хладилника се дължи на факта, че не може да намери ключа!В сравнение с брави с ключ, нашите брави с 3-оценяват комбинация означава, че всеки отпирающий ключ е уникален и го ключ съществува само във въображението ти!Висококачествени материали - Нашият замък за хладилник произведен от висококачествена ABS-материал + тел от неръждаема стомана + цинк сплав.Премиум черен цвят, подходящ за почти цялата мебели, както и стоманена тел, изработена от многожильной стоманена тел, прави замъка хладилника по-трайни.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - не е нужно да пробия няма дупки или винтове за дърво.Заключване за хладилник идва с трайно лепило повърхност на обратната страна, просто почистете мястото, където ще се прилагат замък, и да я залепите там, където искате.Ние сме оборудвани с допълнителни винтове.Ако не сте доволни приклеивание нашите изделия с помощта на лепило, можете да използвате резервни винтове, за да я направи по-трайни.КАК да ЗАДАДЕТЕ ПАРОЛА - Стъпка 1. Уверете се, че първоначалната парола в горната част на замъка хладилника е равен на 0-0-0. Намерете дупка, за да зададете парола. Поставете ключа в кодова дупка и задръжте неподвижно. От друга страна, въведете желания от вас трицифрения код (Забележка : Моля, обърнете внимание на определения от вас парола).ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Нашият замък за хладилника се използва не само за охлаждане, но и като замъка на тоалетна, прозорец на замъка, замъка за инструменти и т. също може да се използва като замъка за чекмеджета във вашия офис или на хотел, за да защитава вашите поверителни документи или на неприкосновеността на личния живот.

Опции за продукта

Свързани продукти