.

.

Брави за шкафове, Капаче за защита на деца на | Бърза и лесна инсталация (3 м) Лепило | Не се изисква инструменти, пробиване или за измерване | Невидим дизайн | 10 x (Бял)

Брави за шкафове, Капаче за защита на деца на | Бърза и лесна инсталация (3 м) Лепило | Не се изисква инструменти, пробиване или

BGN 9.49

Наличност
На склад

✔ ЗАЩИТЕТЕ ДЕТЕТО СИ Ключалки за шкафове не се нуждаят от сондиране, те позволяват на бебето да се движи свободно и ви дават увереност в това, че те са в безопасност в дома си. ✔ ПРОСТ И БЕЗГРИЖЕН. Нашият продукт е проектиран така, че да осигурят най-стабилна фиксация с най-високата номинална дълготрайност, а също така лесно да бъде инсталирана от всеки потребител. ✔ УНИВЕРСАЛНА КАЦАНЕ. Ние разработихме нашите ключалки на чекмеджета по такъв начин, че да подхожда на всеки шкаф, выдвижному кутия, комоду и нощното си шкафче, които имате, остави вашите мебели непокътнати, когато дойде време да стреля защита от деца. ✔ НЕВИДИМ ДИЗАЙН. Продукт е предназначен за това да бъде прибраните вътре в гардероба и не се вижда отвън. ✔ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК . Ако имате приятел или любим човек е дете, което започва да пълзи и да ходи, след това капаче за защита на деца ще се превърне в идеален подарък.НОВИ брави за шкафове 2020 година никога не е било толкова лесно да инсталирате на брави, без пробиване на ключалки за шкафове с лепило 3 M!Натиснете ДОБАВЯНЕ В количката, за да защити своя дом днес, с помощта на предпазните ключалки за шкафове Ardim!КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В КОМПЛЕКТА? -10 ключалки за шкафове, защитени от деца - 10 пряжек за ключалки чекмеджета-10 болтове-Удобна чанта с цип-Списък на инструкции, Детайли ключалки за СИГУРНОСТ детски шкафове-Капаче за безопасност шкафове, изработени от трайни формованного черна пластмаса -В комплекта са включени ключалки, осигуряващи перфектна кацане всички шкафове-Лесен за употреба дизайн, за възрастни - децата трудно да се разбере -Ни капаче за безопасност са подходящи за всички шкафове, прибира го и сервантам -Невидим дизайн гарантира, че никой няма да разбере, че имате монтирани ключалки на чекмеджета - В кухнята няма да има грозни ленти в очите на всички - Нашите обмислен невидим дизайн ще запази вашия кухненски вид перфектно. ➤ С суперпрочным лепило 3 М и не изисква пробиване!Винтовете са задължителни!Нашият траен пластмасов материал ще ви през целия растежа на вашето дете.

Опции за продукта

Свързани продукти