.

.

Безжична видеоняня EZVIZ с захранван от батерия, функция за откриване на плач, активността на детето, предупреждение за напускане от яслите, 1080P резолюция, IR нощно виж?

Безжична видеоняня EZVIZ с захранван от батерия, функция за откриване на плач, активността на детето, предупреждение за напускане

BGN 64.99

Наличност
На склад

【Двустранен разговор и автоматично възпроизвеждане на музика】 : Ако не можете веднага да се свържете с бебето си, може да помогне на бебето следи 1Когато засече звук на плач монитор може автоматично възпроизвеждане на успокояваща музика, за да им помогне да се успокоят.Освен това, родителите могат да говорят с детето си през камерата така, както ако те са в непосредствена близост с детето. 【Откриване на плач и активност на детето】 : Защита сега се вижда навсякъде.Определя действията на детето за една милисекунда, за да ви държа в течение.Откриване на активност на детето се основава на алгоритъма на човешкия вид, а за предупреждение за напускане на детско креватче може да се коригира с помощта на предварително конфигурирани областта на наблюдение на детето. 【Инфрачервено нощно виждане и нулев проводник】 : следи бебето 1 се слива с ведра тъмнината, като осигурява кристално чист нощно виждане, без да се нарушава съня на детето никакви червени или мигащи светлини.Благодарение на 100% липса на кабели следи бебето 1 уберегает любопитни малки дръжки или се разхождат деца от опасни кабели. 【Батерия за цяла нощ】 : Въпреки, че това е една от най-малките камери с батерии на пазара, следи бебето 1 оптимизира времето за реакция, за да открие действие на вашето бебе и ви предупреждава – дори и при осигуряването на работа през цялата нощ. 【Вижте и взаимодействие с помощта на по-големи екрани】 : С помощта на приложението EZVIZ можете да видите всеки един детайл, като Full HD 1080p.Че още по-добре за родителите, които искат да изпълнява няколко задачи по време на гледане на деца, те да могат да работят излъчва на живо, просто като каза "Здравейте, Google" или "Алекса".

Опции за продукта

Свързани продукти